du är det bästa som hänt mig

va hemma för en liten stund sen, har stannat i stan och fixat lite med bankkort, får ju barnbidraget nu få var tvungen att fixa lite;) seg skoldag och misslyckad spanska redovisnig är typ förnamnet på denna dagen;) men nu ska jag gå ner o käka och sen blir det idol. ses


med enda handen utanför

nu sitter jag här i mörkret och skriver på mitt tal och lyssnar på musik, har inte äns orkat att gå upp och tända lampan;) är själv hemma, så det händer att man hänger med på låtarna ibland, lite halvfalskt kanske? haha, undra om grannen hör mig?;) nej men, är typ klar med talet, som blev på typ lite mer än ett dataskrivet a4. ska stå och snacka i typ 10 min? och fattar inte hur jag ska kunna snacka så länge ;s

men idag har typ man inte gjort särskilt mycket, skola som vanligt. redovisade en del på spanskan, så då är det bara en del kvar som ska göras imorgon. undra hur det kommer gå, har inte äns börjat träna :s men när man kom hem blev jag fett sugen på tzatziki? fråga mig inte varför. sen slutade det med att jag gjorde negerbollar, fast de kanske man inte får säga, så chokladbollar också. haha, jag e lite skum ibland;)

men nu ska jag nog kolla snabbt på min spanska, sen blir det mat framför idol!;)


would you feel better or anything at all?

jag kan inte fatta hur man kan vara så här trött hela tiden, skolan tar verkligen kol på mig! tidiga mornar och sega dagar plus allt pluggande!! urk, jag orkar inte mer... men de hjälper ju inte att tjata om det så what ever, herregud, man lever ju bara en gång, lika bra att få bra betyg och skit från början, så behöver man ju inte göra om det sen;)

men men, blev inte mycket gjort i skolan idag heller, man började klockan nio och slutade två, martin va såklart sjuk idag, så man missade sitt ph för typ fjärde(?) gången på rad, LOVE! haha. men sen va man hemma vid 3 då och käka, gick ut en runda till djuren och nu sitter man här och skriver på den här jävla svenskan... ska faktiskt gå och duscha nu för jag fryser fett mycke! sen blir det mat och mysa! haha,

SAKNAR!                      (haha, ignorera mig tack!)




i thought you were different

Nu sitter man här i typ mössa och en tjocktröja och tycker endå att det är kallt;) Hmm, denna veckan har typ vatt helt ok. De va typ as chill i fredags, först hade man hemkunskap hela förmiddagen till lunch och sen var de bara basgrupp typ en timme. Men jaja.

Förästen så va Uffe, grannen, förbi här idag. Och jag som e fett smart skämde ut mig totalt, för jag var ute och gav djuren mat, och mac va med mig. Så jag gick och sjöng typ as högt och busa med mac och sånt, och just när jag typ nästan skrik sjunger? så kommer Uffe, haha. Men i alla fall, han sa att Plakette har blivit mycket bättre och att han hade tatt in både Vicky och Plakette från den andra hagen igår kväll och att dom inte ska avlivas!! Shit vad glad jag blev! Plakette e ju den absolut snällaste, häftigaste, mest underbara hästen som finns!!

Men nu ska jag inte tjata mer om det. Ska gå och plugga lite nu och sen blir det varma mackor och te!

Söööötaste IDA! på hemkunskapen;) och snyggingarna där bak;)


Vår fett goda måltid på hemkunskapen, fyllda paprikor och sen ble de äpplekaka till efterrätt;)

...

Då e man hos mamma igen, bloggar mer imorgon!;)

do you remember...?

Halloj!
Är en stund hos mamma nu, måste plugga lite för kan typ inte plugga hos pappa när anna är där o stör?;) Igår hände typ inge alls.. bara skola och sen hem. Jo föräsen kom jag på att jag va hos frissan, men de va ju i måndags. Fick typ klippa av, enligt mig, skit mycke! Blekte lite slingor oxå så utväxten inte synns så mycke. Idag har typ inte heller hänt nått kul. Inte än i alla fall;) Men nu måste jag verkligen gå och plugga, är ju därför jag e här;) Hörs!!
Men vänta, såg precis att jag hade fått skolfottona! FY FAN! säger jag bara;)

Denna balla bilder har faktiskt jag fottat;)

friends or not?

Haha! Vattenledningen i skolan var sönder så vi fick dra hem redan vid 12! Wii! Så just nu sitter jag hos mamma för jag ska ju till frissan sen vid halv 4. Va alltså i skolan typ 3? timmar bara! Men Ida var inte där? och jag kan inte få tag på henne ;s Så om du läser detta Ida så för du faktiskt höra av dig!;) Men nu ska jag gå ner och träna lite på pianot till skolan som vi ska kunna.

Haha! Jag sitter och nördar denna låten!! ;)

du behöver inte säger nått

Nu ska jag sätta mig och plugga ett tag, sen kör mamma mig till pappa.
Hörs om en vecka, när jag kan blogga igen! Puss!

you have never act like this before

Förästen, här e lite bilder från en dressyrlektion men Jackson! Bilderna är tyvärr ganska suddiga..





sense of loss will never go away

God morgon!
Idag var man uppe lite tidigare än igår. Var nog upp vid något över 10. Vaknade av att grannen, Ulf, står och snackar i dörren med mamma. Fick höra att både Plakette och Vicky ska avlivas nu... :( Plakette är ju typ 28-29? år så hon orkar inte mer nu, tar inte upp nån näring från höet och är bara mager pga det. Vicky är fortfarande dålig, får fång hela tiden och hennes ben blir dåliga så fort man börjar rida henne igen. Och sen så hade hon ju inte kunnat så här själv. Kan fortfarande inte förstå att dom ska försvinna... Plakette har funnits här hela mitt liv, så sjukt fin häst!

Nej, nu får jag inte tänka mer på det. Ska packa lite till pappa nu så drar jag till han senare idag. Stannar där en vecka. Och såklart har han inte fixar internet än sen brosan paja den. Så blir inget bloggande på en vecka. Men hörs så fort jag kommer hit igen!

Kommer sakna dig enormt Plakette!

it's like you never laugh

Ska till frissan på måndag, tror de blir att jag lägger in fler blonda slingor, för nu e de så ljus där uppe och mörkare där nere. Har ju haft en del olika färger senaste året;)

Började som blondin, (min riktiga hårfärg)                        (obs! gamla, fula bilder!)

Sen blev jag helt mörk, med rött inslag

Färgade håret i olika mörkbruna färger, bl.a denna som inte är lika röd. Men gjorde de oxå ännu rödare en annan gång

Sen la jag in lite blonda slingor

Och nu är jag blond/brun? Nog snarare blond;) Har bara blekts av solen i sommar

det regnade idag, och det finns en mening med det

God Morgon!
Vakna riktigt sent idag, var nog inte uppe förrän vid 12. Fett skönt va de i alla fall. Men shit va de blåser idag! Känner verkligen hur hösten kryper fram, e de bara jag som gillar det? Längtar tills det blir kallare och när hösten och vintern kommer på riktigt.

Idag har jag i alla fall bestämt mig för att inte göra nått speciellt. Ha en riktigt hemma dag och bara slappa! Vi hörs senare!

Saknar er tjejer!!

fett skön låt!


your smile enchants me

Sitter hemma med familjen Brant & nästan hela familjen Lennartsson och har precis ätit god middag! Är fett trött efter dressyrlektionen. Hade underbara Bytterfly som det faktiskt gick ganska bra med idag. Trilla i alla fall inte av som igår;) Skolan var ganska seg i dag oxå, Ida drog ju upp till stockholm. Hade lite förberedelseprov till nationella i vår;) Men nu ska jag nog dra ner och joina dom andra, om jag inte fastnar här förstås;)

i tried, but not enough

Såklart så ska det börja regna nu när jag ska gå ut.. Drar iväg till Viarp på dressyrlektion nu och sen är det middag med familjerna Brant & Lennartsson när man kommer hem. Hörs!

Vanessa Carlton - Spring Street


perfectly fine

Var hemma vid 8 tiden från stallet. Hade ju hoppträning med finaste Travolta. I början av lektionen gick de faktiskt ganska bra, men sen gick de inte lika bra men jaja. Avslutade i alla fall på den sista rundan med en jätte fin avsittning! Haha! Jag skulle hoppa en "galoppstutts" och på hindret i mitten så bara stannar Travolta och jag var ju påväg att hoppa, så jag typ "glider" fram på halsen och han böjer ner huvet och står kvar där. Men jag typ har kvar mina ben på hans hals och sätter i händerna framför på marken med lite stöd av huvet, och så typ stod jag där i en evighet innan jag sakta gled ner på marken. Haha! Tycker att jag och Travolta kan börja på en cirkus istället;) Men de va i alla fall as kul. Har redan trillat av två gånger på denna terminen så just nu leder man;) haha!
Men nu ska jag gå och läsa lite i min engelska bok innan jag nog deckar;)

Dagens outfit;
Jeans/Gina Tricot
Linne/Gina Tricot
"Tjocktröja"/Gammal
Klocka/Calvin Klein
Boots/Sko Rönne

you promised ...

Nu drar jag till stallet. Hoppträning på Viarp!:)

du vet hur det kan bli

Sitter och försöker få in den jävla texten i huvet! Redovisning imorgon på Europakurs 4 och jag har knappt börjat öva. Plus att jag har skit mkt saker på min säng så jag måste hinna städa en del på rummet och ta en dusch.. och jag är verkligen jätte trött redan nu.

Imorgon är det hoppträning på Viarp så då slipper man ju plugga för en liten stund i alla fall;) Men nu måste jag fortsätta.. vill inte sitta uppe hela natten.. som jag säkert kommer få göra endå;)

...


Melissa Horn - Jag kan inte skilja på


hold on tight..

jag orkar inte mer, vill bara gå o lägga mig och sova i nårra år;) så sjuk mycke i skolan nu så jag tror jag blir tokig!

tråkig skoldag idag.. så skönt att va hemma nu!

Dagens outfit;  Leggings/Cubus  Linne/BikBok  MiniKofta/Margita  Bälte/Loppis  Boots/SkoRönne  Klocka/Calvin Klein  Ringar/Olika

då vet vi båda två..

försöker fixa min design, de går skit. men nu orkar jag inte mer

goonatt


vart har du tagit vägen?

dagen efter skolan spenderades med underbara Ida. tvingades att stanna till klockan fem av henne då hon skulle sjunga. var nere och köpte en marcara och sen blev en fika på Ebba's och satt och snackade en stund. gick bort på dunkers och satt där en stund och försökte plugga lite. vid fem gick hon upp på sånglektion och jag gick med sega steg bort mot tåget.

var hemma vid sex. blev en kopp honungs mjölk, har så sjukt ont i halsen, och sen fastna man här vid datorn. just nu sitter jag och försöker skriva på en sammanfattning på musiken, men det blir mest facebook och annat;)

förästen fick jag ett mms på mitt enskilda skolfotto idag! ser ut som något hunden har släpat in, men jaja

nu ska jag göra en kopp te och försöka skriva klart denna sammanfattningen!


dröm eller verklighet?

va hemma från pålsjö vid 12. gick inte så jätte bra. sprang 5 km på 35 min.. måste verkligen få upp min kondition! jaja. nu har jag tatt en dusch och ska gå ner o käka strax. e sjukt hungrig! sen blir de nog att man pluggar, hkk uppgiften måste jag ju göra!! shit, de ska ju va inne imorgon ;s urk!

don't let me down

kom hem vid åtta imorse.. somna direkt på soffan men nu e jag vaken igen! helgen har spenderats hos fanny. ganska galet, men men.

nu ska jag packa upp mina väskor eftersom jag kom från pappa i fredags. men har inte vatt hemma nått så jag har inte hunnit förrän nu. sen måste jag dra ut o springa en runda. vi ska ju trots allt springa i pålsjö imorgon och jag har inte tränat sen i onsdags för torsda & freda va lektioner på viarp så då palla jag inte. o i helgen har jag inte hunnit. sen blir det en del plugg oxå. peace out

bild från konfirmationen i Ytterhogdal. la familia!

...

Galen kväll igår. Nu sticker jag iväg igen! Hörs!

i'm dreaming

nu är jag hos mamma igen! pappa drar till Italien redan imorgon bitti, och såklart orkar jag inte gå upp särskilt tidigt. så jag drog hit redan idag.

kom hem från ett dressyrpass med Butterfly på Viarp som väl gick helt ok. helt okej skola idag oxå. men vi kolla typ på världens konstigaste film? Ida fuskisen drar till götet idag. men jag sover nog hos fanny inatt, så får se om jag bloggar nått därifrån

har köpt massa nya kläder och ett par nya boots som jag måste visa senare!
här e iallafall en flippbild från klassfottot! hörs! puss


you'll understand..

Idag drar jag till pappa och stannar där en vecka, han kom hem inatt och drar igen om en vecka till Italy där han stannar en vecka och sen hemma en vecka och sen drar han iväg till Bosinen i två veckor så tyvärr hinner jag knappt träffa han någonting, så nu drar jag ner till honom.

Håller på att packa ner det mest nödvändigaste, men det brukar sluta men en miljon olika väskor. Hatar att flytta fram och tillbax hela tiden..

Men drar en sväng inom väla också innan pappa, måste hitta nått till fotograferingen på tisdag. Sen blir de nog middag med alla hos pappa;)

Tyvärr funkar inte min dongel hemma hos farsan, brosan pajade såklart den så jag kommer nog inte kunna uppdatera på en vecka :( Men bloggar såfort jag kommer hit till mamma igen!

Ha de bäst! Puss!



when i first saw you, i almost fainted

Idag har man knappt gjort nått, blev en runda in till stan med syrran för att leta efter lite saker, men de gick inge vidare. Det enda som köptes var ett nytt nagellack. Men vi käkade god thailänsk mat, så de va ett plus! Har typ knarkat lösgodis nu oxå.. inte bra.. men nu ska jag lördagsmysa! ses! Puss!

Dagens outfit;
Linne - MQ
Shorts - Gina Tricot
Kavaj - Uniqlu
Klocka - Calvin Klein
Armband & Ring - Guldfynd
Gamla Solglasögon..






i'm not alone

Gomorron!

Konstigt nog vaknade jag jätte tidigt idag, typ redan vid kvart i 10 tror jag, inte likt mig.

Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra idag, antingen blir det en runda till väla eller stan och köpa lite nytt. Eller så blir det att umgås med Alexandra i stan eller nått, ta en mysig fika och bara snacka. Får se vad hon ska göra annars idag.

Nu ska jag i alla fall gå o käka frulle och morgon-mysa! Puss!


Bilder från Hoppträningen igår!

Trinidad!


















i don't know where i'm going, but i shore know where i've been

NU DRAR JAG TILL STALLET!


snabbinlägg

blir ett snabbt inlägg nu, kom precis hem efter att ha vatt borta hela dan, syrrans födelsedag, konsert nu ikväll och sen har jag köpt en skit nice ny klocka för typ 2 500 kr!! måste visa den imorgon! men nu måste jag sova, hörs! puss.
•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•

RSS 2.0