födelsedag!

sitter just nu på lite awesome musik och väntar på att de ska bli midda om ett tag. vet inte riktigt när pappa och mormor kommer men då blir de en super god modda iaf! har vatt inne i stan en sväng med mormor idag för att hitta nån liten present till mig från henne. kom hem med en super mysig halsduk från MQ! har även fått en riktigt snygg vinterjacka av pappa och ett par snygga svarta jeans av syrran och kusinen då jag råka spräcka mina gamla för ett tag sedan, hehe. men nu blir det födelsedagsmys för min del!


härlig kväll!

blev en riktigt awesome kväll igår då jag hade fixat lite halloweenfest/födelsedagsfest hos mig med över 50 pers! grym kväll med alla mina fina vänner! trots strömavbrott i 3 timmar så höll de i sig allt va bara helt galet bra! idag vakna man upp med 5 trötta tjejer och hade lite mys på förmiddan innan dom tog tåget hemmåt. kvar blev ida och jag för att städa hela huset som verkligen behövdes!

men nu har man satt sig ner vid brasan och myser med familjen och min fina kusin som har kommit ner från göteborg idag! ikväll blir de bara lugnt, och imorgon vankas födelsedag för min del!



freeeeeedag

ÄNTLIGEN FREDAG! och snart e de looooooooooov, om typ en timme :D

trallalla

sitter och myser lite framför tv:en just nu, och har precis packat klart alla mina saker och så då jag drar till mamma imorgon. så efter skolan så kommer ida in så ska vi fixa lite saker inför lördagen och sen blir det en myskväll för vår del! plus att de faktiskt blir höstlooov imorgon! :D

har en väldig bildbrist för tillfället!


forever young

gullig min pappa e som gör pannkakor till en när man kommer hem från skolan, inte dumt de inte! e rätt mätt nu kan man lugnt säga! hehe. lång dag i skolan idag, eller lång och lång. slutar typ alltid tidigare på onsdagarna. va iaf och lyssnade på åsa anderberg strollo höll ett föredrag om sina böcker och lite så. vi läste ju en av hennes böcker i sveskan innan. rätt intressant men de blev lite uttråkat i slutet

nu ska jag försöka ta tag i lite plugg, har nämligen två prov imorgon.... matte och spanska....


grymma tjejer


the only one

blir nog rätt dåligt med bloggandet denna veckan, har rätt mycke o göra så de får komma som andra hand! blev iaf blowling idag med skolan som va nice! och sen hem o plugga. om nårra dagar e de looov! grymt! men på lörda smäller de! då blir de mega fest @ my place! peace!


trött en söndagskväll

hemma nu efter en härlig helg i oslo! nu blir de gustavsson 3 tr och sen säger jag godnatt! är hur trött som helst!

on the road again

sitter just nu i bilen på väg upp till härliga oslo! har en sådär 5 timmar kvar... men helt klart värt de! ikväll blir det midda på restaurang och imorgon blir det nog en dag i city med lite olika roligheter och på kvällen är det då 50-års kalaset! drar hem på dagen på söndan så att jag kan hinna plugga lite oxå för har massor som ska göras till nästa vecka! ciao!


life goes on


trött tjej!

har verkligen haft fullt upp hela denna dagen! efter skolan, som btw va pain in the as, så drog jag hem till mamsen och rota ihop lite saker som jag ska ha med upp till oslo, och ja de stämmer, drar upp till oslo imorgon efter skolan för att gå på min fasters 50-års kalas och chilla där i helgen! inte helt fel ska jag säga er!
drog iaf direkt till stallet därifrån och sen hem, dusch, mat och packningen som jag just nu håller på med. hatar att packa! de har aldrig riktigt varit min grej, och då packar jag endå varje gång jag åker mellan mamma och pappa! usch!
drar direkt efter skolan imorgon så kommer inte kunna blogga på hela helgen antagligen, kanske blir nått inlägg imorgon innan jag kommer över gränsen isf!


onsdaaaag!

cassandra tvingar mig att blogga, så jag får väl slänga in ett inlägg nu såhär innan jag drar! de blir ett tråkigt inlägg om vad jag har gjort idag tror jag.. heheh. iaf så kom jag hem för nån timme sen, va de rätt soft idag med film i skolan o lite annat skit. mötte upp ida efteråt och tog en mysig fika med girltalk! och en liten sväng om kullagatan. nu ska jag ta och byta om och dra mig mot stallet om nån halvtimma, känns lite segt att gå ut i detta oväder, menmen!


just stop the time for a while

hoppa precis ur duschen och ska nog snart bege mig mot sängen med en bra bok eller nått och bara mysa ner mig i detta höstväder! idag blev de bio med klassen då vi såg nån film som hette submarine, enligt mig en rätt kass film som jag nog inte skulle sett frivilligt precis. med de va ju bätte än att ha vanlig lektion iaf, sen hade vi bara geografi lektionen i typ en halvimme och kolla provresultat o så sen fick vi sluta! nice!



music


vi har alla varit små



jag skulle lånat dina vingar så jag inte trillar ner igen

kom hem för nån timma sen efter en helt ok dag i skolan, hade boxning på idrotten som faktiskt va rätt kul, dock så var de rätt svårt o skriva sen så mycke som händerna skakade! kan nog bli en härlig träningsverk imorgon.

sitter här i soffan och slappar bara just nu med lite skön musik från högtalarna efter att ha käkat världens lass med makaroner. hahah att jag aldrig tröttnar på de asså! käkade hur mycke makaroner som helst när jag va liten och det är fortfarande lika gott, fast nu äter jag ju inte de lika ofta heheh


please don't tell me how the story ends

en mysig söndag med ida, vaknade upp hemma hos henne imorse av att wille bankade på dörren och ville ha frukost. cyklade ner till mig en sväng sen och köpte glass på vägen som vi satt och krängde nere vid stranden, inte helt fel faktiskt! hon drog hem för en stund sen så nu sitter vi hemma och myser framför tv:en


myslördag!

sitter o myser med idas lilla familj, hehe hon och hennes bröder. va ute en sväng med båten innan idag oxå, va över på ven och fiska lite o så med pappa och syrran! men nu ska vi götta oss med gotte godis och film!



always look on the bright side of life

oj! vaknade jätte tidigt idag, inte så likt mig! vaknade nog redan vid halv 9, så ligger kvar här i min mysiga säng med datorn i knät! ska nog upp o käka lite frulle om en stund. igår iaf blev mysigt! mötte upp ida på knutan, där de visade sig att både louise och felle va! så dom hängde med upp på mezo, jätte mysigt o träffa dom igen! och såklart jätte mysigt o träffa fin fina ida! sen kom my en sväng oxå lite senare! mucho trevligt!

ikväll blir de hemmakväll hos ida med pizza o myspys!

satt o kolla på lite gamla bilder på datorn, hitta denna från avsutningen på gamla skolan, med ida och vår gamla lärare!:)

best day of the week

YEY! fredag idag! riktigt awesome!
va framtidsjakten idag i skolan som väl va ok. blev en sväng ner om mc med rebecca o elin sen. e hemma nu och har väl tänkt o ta de rätt lugnt. blir nog en sväng in till stan med ida ikväll för en fika eller nått. e inte alls taggad på fest eller nått sånt faktiskt, vill bara sitta inne o mysa! antagligen för att de börjar bli riktigt kallt nu. med de blir en riktig ida helg denna helgen för imorgon drar jag till henne för en mys lörda oxå!


sunshine

e det bara jag som tycker att de känns som fredag idag?? va iaf hemma för nån timme sen, fick sluta tidigare för vi skulle ha nån föreläsning som inte blev av så. skulle ju ha ett läxförhör idag på samhällskunskapen, och när man kom dit i morse så blev det tydligen värsta provet i aulan. kunde nästan inte ett skit... hehe, men jaja, satsar på nästa prov ist! men nu blir de slappt innan träningen, ska packa nu oxå för drar till pappa senare ikväll

nu känns de att hösten o vintern är på g! hade inte vatt fel med lite mysig snö nu!

everything is going to be just fine

va hemma från träningen vid 10 som idag gick ganska bra faktiskt, annars så har jag bara pluggat lite och så innan. måste ta o läsa igenom papperna nu för kan verkligen inte de som vi har ett litet prov på imorgon, får bli lite sent ikväll men de måste ju göras, iofs kommer jag nog somna efter en halv sida med de e iaf värt ett försök;)

bild från vackra guatemala, hade verkligen velat åka dit igen


dryg lektion

sitter och lyssnar på engelska texter... riiiktigt drygt! lunch om sådär 10 min sen blir de filmen troja efter lunchen, helt ok faktiskt

myser med mina små kisar


simply beautiful


if you can't say something nice,... don't say nothing at all


hejsan hoppsan! va hemma för nån timme sen efter att ha vatt hon mormor en sväng efter skolan och hjälpt henne städa lite, satt o snacka ett bra tag och fick super god mat. så de va inte helt fel! e ensam hemma just nu, jätte skönt. men ska försöka att ta tag i lite plugg som ska göras, kanske fixar en brasa och sätter mig där med en kopp te eller nått, mysigt!


...

PROV NU! önska mig lycka till... lär behövas

sweet angel

då va det början på en nu vecka igen, får hoppas att denna veckan går lika snabbt som alla andra veckor har gjort! har så mycket o göra denna veckan så orkar verkligen inte att den ska sega sig fram

blev inte att jag drog till pappa endå för han skulle endå en sväng till göteborg i veckan så vi stannar här tills han kommer tillbaka hem. men känner verkligen för att åka tll pappa nu för har vatt här hur länge som helst nu!

bra dag idag, okej matte, rolig idrott och en kort mentorstid, inte fel! va hemma vid 4 och har försökt och plugga på geografiprovet sen dess, men de går inte så bra kan jag bara säga, men orkar inte mer nu så vi får la se hur det går imorgon ist

en bild från en träning förra veckan, riktigt suddig och dålig, men endå!

put a smile on your daily life

såhär ser det ut framför mig för tillfället, massa skolböcker och en brasa. rätt mysigt, men kan bara säga att geografi är nog nått av det tråkigaste som finns att plugga...


söndag

blir en riktig pluggedag idag, tänkte göra klart allt som ska göras denna vecka redan idag så har jag det gjort! måste hinna packa lite o så oxå för pappa kommer hem idag så jag drar till honom imorgon, har inte vatt där på typ en månad nu


that will tumble and tear apart

har haft en jätte mysig dag idag med syrran och mamsen, mammas lördagsfrulle, som alltid e den bästa när man vaknar. sen skulle vi bara en snabbis bort till mammas kompis peters vernissage innan vi drog till väla, på vägen hann vi med att krocka lite med bilen, hahah, med de va inte så farligt. en jätte fin utställning va de iaf.

sen blev de då väla hela eftermiddan, kan bara säga att väla e inte riktigt vår grej, men nån gång ibland e de väl ok. käka lite sushi där och fick med mig ett par skor och en mössa hem. nu ska vi nog fixa lite mat och sen sätta igång en brasa, så blir de myskväll ikväll med. med de säger jag inte nej till! har faktiskt ingen lust till o göra nått annat

lite bilder från gårdagskvällen









black betty


just one thought of you make me wanna cry

åh! bara älskar denna outfit! ----> gå till bloggen här


fight for it

bara geograflektionen kvar nu sen e de heeeelg!

fredag

sitter i cafeterian på tych och väntar på att häxans lektion snart ska börja, dvs spanska.... fredag idag, awesome! slutar vid halv 2 så drar mig nog hemåt då. tror jag ska ta en riktig hemma helg denna helgen och umgås med familjen, känns som att de var evigheter sen!

one night to be confused

diggar verkligen denna reklam, och att dom faktiskt gjorde de i verkligheten i San Francisco


regnig dag

helvetes spanska lektion just nu, vill bara skjuta nån... börjarde ju dagen med en politisk debatt på Nic som jag faktiskt tycker va rätt intressant. har sjuuukt ont i mitt ben efter gårdagens olycka, men vill endå dra och träna sen men får väl se om de funkar
snodde din bild felicia, heheh

trött en onsdagskväll

nu blire nog sängen för min del, får se om jag kommer kunna sova. har så satans ont i benet efter att ha trillat av på lektionen idag... men de är smällar man får ta. keep the happy smile on!

årets andra kull kattungar

ska bara säga att det är inte det lättaste att fotografera kattungar precis!







kladdkaka

fick för mig att baka en kladdkaka åt mig själv, sagt o gjort! så mamma och jag satt och mumsa på den efter maten, awesome! ska snart tänka på att byta om och dra mig mot stallet, dressyrlektion ikväll vid 8


i don't know what you've done to me

kom hem för nån timma sen, fick slua tidigare idag eftersom att hela vårt arbetslag e i milano så hade vikarie. har iaf dratt på mig ett par mysbyxor och chillar här hemma, ingen hemma för tillfället så kan göra lite som jag vill, typ gå o sjunga hur högt som helst eller nått hahah. ska kanske ta o gå ut med min lilla vovve om en stund så att han får lite luft oxå

riktigt chill det kommer bli imorgon, börjar inte förräns vid 10 då vi ska kolla på en debatt på Nic till kl halv 12, sen e de bara lunch och spanska lektion, som iofs e den värsa lektionen, men endå!


love is all


something which consists

oj, dålig uppis idag! men har inte så roliga saker o skriva så. men iaf, tisdag idag och fattar inte att det redan e onsdag imorgon och att halva veckan har gått. känns som att veckorna bara flyger fram! plötsligt kommer de vara jullov och vinter, de e helt sjukt va snabbt tiden går! men en helt vanlig tisdag har det väl varit idag, inget speciellet som har hänt

ska iaf försöka göra lite läxor och så nu, har två prov nästa vecka så man kanske ska börja träna lite på dom också, men tror jag skiter i det idag, gör de nån annan dag ist


awesome

take a look at this blog <-----------
killen går runt och fottar människor på stan


everybody is perfect, in their own way

jag har länge tyckt om lite annorlunda kläder än till exempel mina vänner, och jag har alltid tyckt att det har varit jätte roligt att rota bland min mammas gamla käder som hon hade som ung och jag blir överglad när jag hittar något som passar och som går att använda.

men även om jag tycker att kläderna är jätte balla så har jag ändå svårt för att använda dom när jag är i skolan och så. jag har alltid varit rädd för att folk ska kolla konstigt på mig och tycka att jag har konstiga kläder, även om jag vet att man inte ska bry sig om vad andra tycker. för jag vet när till exempel mina vänner kanske snackar om nån tjej som har lite annorlunda kläder eller stil så är det inte alltid så positiva kommentarer, och jag vill inte vara den tjejen

men jag vill endå va tjejen som inte bryr sig om vad andra tycker och kan vara lite som hon själv vill, men det är svårt...


måndag

sitter i biblioteket med jessico och väntar på att ida ska bli klar med sin sista lektion. blir en fika och lite girltalk med henne sen. dagen idag har vatt helt ok, matte först, varav ingenting som jag fatta, och sen mat och idrott med brännboll som faktiskt va rätt kul. sista lektionen blev inställd så har suttit här och väntat rätt länge nu, men hon slutar halv 4 så de e inte så lång tid kvar nu

I sense a runner in the garden



god morgon alla glada!

ligger i min sköna säng och lyssnar på lite awesome musik och har typ precis vaknat, ska strax gå upp och fixa lite frulle och sen har jag inte så mycket planerat. måste verkligen plugga för har en inlämningsuppgift som ska vara klar och mailad idag men annars är det rätt lugnt


myskväll med gamla vänner

har en liten återförening av vårt lilla gäng på 4 familjer ikväll, vi har vatt i italien och lite så tillsammans och träffats rätt mycket när vi var mindre. så de blev lite grillning och så i vår trädgård och nu sitter vi inne och myser med en varm brasa






memories

älskar dig min lilla knas!

RSS 2.0