du försvinner mer och mer för varje dag

Halloj!

Orkar inte uppdatera så mycket just nu, men de får bli så mycket jag orkar och hinner. Igår blev det vanlig skoldag, dock grophallen på idrotten som var jätte kul! Hur längesen som helst sen man höll på med sånt, fick ju sluta med gymnastik när jag bröt armen... saknar det, för det är verkligen jätte roligt! Men men, inte så mycket man kan göra åt saken. Tänker ju inte gå och operera mig varannat år hela livet precis;) Blev middag hos mormor på kvällen och sen körde pappa ner mormors nya bil från borås. Så himla liten och söt den e!;)

Idag blev det hopplektion med Jackson. Han har blivit jätte duktig! Vi börjar sakta men säkert komma upp på lite högre hinder, han trivs ju bäst med låga hinder och har inte direkt någon teknik för att hoppa, men idag låg det nog runt 1,05 meter. Är jätte nöjd! Hur som helst så visade sig att Jennifer ville att vi skulle vara med på Julbazaren med en kadrilj som e nästa söndag. Så vi får väl se hur det går;)

Imogon drar jag som sagt ner till malmö för röntgen och läkarbesök, sen kanske det blir en runda på stan efteråt, vem vet;) Men skriver såfort jag orkar och har lust;) Hejsvejs!:)


for the first time

Blev en bloggledig dag igår. Orkade inte och hade massa annat jag skulle göra. Jag stannar här hos mamma denna veckan medans anna drog till pappa igår. Men har så mycket jag måste hinna göra denna veckan i skolan och då får jag mer gjort när jag är här. Men igår blev det skola som vanligt då jag och Ida drog ner och käkade falaffel efter skolan och sen blev det direkt hem och och plugga och annat som skulle göras.

Idag har jag bara haft en seg dag i skolan då min svenska redovisning var inställd. Orkar inte mer att allt blir inställt och krockar. Fett jobbigt! Men som tur e är det ju bara nårra veckor kvar sen e de LOV! Nu sitter jag här med lite matte och lite engelska som ska göras. Denna vecka kommer gå enormt snabbt. E bara i skolan imorgon och på torsdag sen drar jag till MAS, sjukhuset i malmö, för att röntga och på läkarbesök med min arm. Det lär nog ta hela dagen så då skiter jag i att dra till skolan alls. Sen på måndag nästa vecka e vi lediga! :D Fred ut!

Blir inge norge till jullovet utan det blir till sportlovet och påsklovet istället!


i'm still waiting

Har inte orkat eller hunnit blogga någonting idag, så de kommer ett kort inlägg nu innan jag somnar. Är riktigt trött! Igår när jag kom hem så hände världens grej! Skulle smälla igen ytterdörren efter mig och såklart så klämmer jag mitt långfinger rätt i dörren med världens smäll! Låg typ och bara skrek i en halvtimme för att det gjorde så fruktansvärt ont! Hände samma sak typ när jag var mindre, tror jag gick i femman, på exakt samma finger. Så den ser ut som en uppstoppad korv nu, skit fet e den! Och helt blå e den oxå! Ush.. Men sånt e livet.

Idag blev det i alla fall att man pluggade lite, stack till fanny för att hämta mobilen som man glömde där igår och sen blev det julskyltning på råå men inte med ida, utan nårra andra kompisar. Det blir julskyltning i stan med ida till helgen istället. Men nu ska jag gå och nanna om jag ska komma upp i tid imorgon. Vet ej om jag drar till pappa eller stannar här imorgon, men det lär vi se. Puss!


halloj!

idag vaknade man upp hos fanny. hängde med till rönnowska med henne och nårra ärenden. sen drog vi bara hem och nu har vi inte gjort så mycke. ska strax dra hem sen får vi se vad som händer ikväll. imorgon är det råå julmarknad med ida som gäller! fred ut!

tjejkväll hos Lizette!;)

Sitter hos Lizette just nu med Fanny och Cornelia. Var ju simning på skolan som gicka ganska bra. Gjorde sån grej med livbojen och ida och jag var helt klart bäst;) Sen skulle man ner på den jävla botten och hämta en sån skit tung docka, men jag klarade faktiskt de;) Sen blev det visst spontan fika med pappa och anna på stan innan man stack till viarp på dressyrträning med Trinidad som var jätte fin! Snabbt hem och sen till fanny för att sen sticka hit. Höres!



i don't need your help anymore

Kom hem för en liten stund sen från hoppträning med Jackson som gick helt ok. Nu har jag precis duschat och ska käka lite nu. Idag var man på skolstaden och kolla in pogram där. Är faktiskt riktigt sugen på att gå typ samhälle på olympia och sen att man kan välja till nått kul som induviduellt val sen i tvåan. Men jag får se, e ju ganska länge kvar tills jag ska välja så de e nog lugnt;) Imorgon är det simning och livräddning som gäller, sen blir det dressyrträning och sen hem till lizette eller fanny. Puss!


vintern är påväg

Kom hem för en liten stund sen från föreläsningen, den var lite seg, men ganska intressant. Man fick gratisgrejor, alltid kul:) Men nu ska jag gå och duscha och göra lite spanska sen väntar sängen;) Hörs!:D

jag bryr mig inte längre

Halloj alla superglada!

Idag var man som sagt och kollade in filbornaskolan och rönowskaskolan på förmiddan. Faktiskt ganska kul och kolla in hur dom va men ska nog inte gå på någon av dom, men om jag hade valt någon av dom så hade det nog blivit filborna eftersom jag inte vill gå något yrkespogram. Men de skadar ju aldrig att kolla. Imorgon är det skolstaden som gäller och det estetiska och samhällsprogrammet. Det är nog ganska stor chans att jag börjar på något program på skolstaden, men man vet aldrig;) Tycker att de är skit svårt att välja.

Men jaja. Nu sitter jag här och ska strax resa mig upp för att bege mig till härslövs skola för en föreläsning om foderlära mellan kl. 6 och 9... urk! Orkar faktiskt inte.. Men har redan anmält mig så man måste ju;) Och snart e de helg!:D Höres!



16 november

Sitter framför tv:en nu och kollar desperate housewives. Var hemma som vanligt vid 3 efter en seg dag i skolan med svenskaredovisnig och musik som man trodde skulle va kul, men man kunde redan allt klockrent;) Har tränat till spanskaredovisningen som e imorgon så man kan de hyffsat i alla fall:)

Imorgon börjar man kl. halv 9 vid filbornaskolan för att kolla in den och sedan rönowska efter. Ska nog inte gå på någon av dom men de skadar ju inte att kolla. Så tror jag e tillbaka vid lunch. Sen blir det föreläsning mellan 6 och 9 om foderlära på kvällen. På torsdag är det skolstaden som gäller. Men nu ska jag kolla vidare på desperate:D



varför?

Varför gör du såhär mot mig? Jag förstår inte.

please, let me understand

Tjenixen!

Skolan idag var ganska segt, as usual. Fick kolla på historiaprovet idag som man fick 61 av 64 poäng, dvs mvg;) Ganska nice. Slutade vid 3, sen direkt hem och nu ska jag börja plugga och typ dööö. Har inge roligt och skriva nuförtiden för jag har så mkt att plugga så all min kraft går åt de;) Men skriver såfort jag har någonting att skirva;) fred ut!


diggar denna låt!


teddybjörnen fredriksson, hans nos den var av garn

Blev en fin middag med den lilla familjen, så nu har pappa åkt och jag återgår till mitt pluggande innan jag ska ta en varm ducsh för att sen gå och lägga mig för att orka upp till skolan imorgon. Maten var jätte god och pappa fick typ som en stor morgontoffla där det låg massor med morgontofflor i som han kan ha uppe på fjället i norge för de blir så blött i hallen när de e vinter och snö där. De var roligt att han blev så glad för den;)

Sitter faktiskt och lyssnar på Cornelis Vreeswijk(?!) just nu och även teddybjörnen fredriksson, åh, den e så fin! Fråga mig inte varför, men det känns skönt och tryggt att lyssna på den musiken. Har lite udda musiksmak kan man ju lugnt säga;) Förästen kollade jag på den facebook filmen, heter den typ inte the social network tror jag. Det var lite seg men faktiskt ganska bra och intressant. Men inte den bästa jag sett kanske. Aja, ska ta och hitta lite bra filmer man kan se nu när det är mörkt och kallt ute, då e de ju så mysigt att sitta och kolla nån bra rulle framför en varm brasa eller läsa en bra bok. Jag fick en jätte bra bok nu av min bror som heter Shantaram av Gregory David Roberts. Den är på runt tusen sidor i pocket, men den e väldigt bra så de e bara till att sätta sig och läsa;)

Men nu får jag inte fastna här vid datorn. Hörs antagligen imorgon! Puss!


do you remember?

Nu kommer pappa snart hit för att äta en mysig farsdag middag tillsammans. Så de blir nog mysigt, har en present till han oxå;) Han kommer kanske vid 5-6 tiden så jag har typ en timme till på mig som jag kan plugga lite på. Dom här jävla spanskaglosorna vill inte fastna i huvudet...

pluggsöndag!

God morgon alla glada!


Då var det söndag idag och imorgon startar ny vecka... urk! Idag ska jag bara plugga precis hela dagen! Inte så kul precis, men de måste ju göras.. På onsdag och torsdag ska man kolla in lite gymnasium. På onsdag tror jag de blir filborna & rönnowska, men ska nog inte gå där. Absolut inte på rönnowska i alla fall. Och på onsdag blir det skolstaden då jag ska kolla in estetiska programmet och sammhäll media pogrammet. Blir säkert kul. Har funderat ganska mycket på att gå på de e estetiska pogrammet med musik, men just nu vet jag faktiskt inte vad jag vill gå. Och på fredag blir de simmning med livräddning. Men nu ska börja plugga så jag får det gjort någon gång. Puss!


13 november

God morgon, eller ne.. de e inte riktigt morgon längre..

Sitter i alla fall fortfarande i pyjamas och lyssnar på musik och pysslar mad datorn. Blir en sån extrem slappedag idag plus lite plugg. Orkade ju knappt skriva något igår så då får man väl skirva lite mer idag. Igår hände absolut inget roligt i skolan. Men de blev dressyrlektion med Butterfly som gick bra! Hon e så duktig så! Sen blev de ju idol och mys när man kom hem på kvällen.

Jag har ju följt idol nästan varje vecka och man har ju sina favoriter. Min absoluta favorit är Linnea och tycker Jay är jätte bra oxå. Men igår var de väldigt nära att Linnea åkte ut, men som tur var gjorde hon inte det. Men jag tror att många som inte röstar på henne tycker att hon är konstig och så, men jag tycker att de e dags med lite förändrig. Hon är speciell, har utstrålning och vågar göra nått nytt. Man har ju redan hört alla dessa andra från äldre säsonger av idol som inte har någon egen personlinghet. Så go Linnea! Och sen så e hon grym på att sjunga! Förövrigt tycker jag att detta har varigt det bästa idolåret hittills!





idol:)

Kom hem från dressyrlektion vid 6 halv 7. Blev en varm dusch och god middag. Nu sitter man med glass framför idol och myser. Blir ett kort inlägg för jag orkar inte skriva mer, hörs!

where do i belong?

Var hemma från stallet vid halv nio då man käka lite och sånt. Fick gå ut o ta in hästarna oxå för grannen som äger dom hade inte hunnit och dom hade kommit in jätte sent annars. Så jag som e så snäll gick ut och tog in dom och fodra. En dusch senare ligger man här i sängen och ska sova nu. Ska upp redan vid halv 6 imorgon så de e nog bäst att sova lite nu.

Förästen har jag ju glömt berätta hur de gick på träningen idag. Red lille Jackson som för en gångs skull var jätte duktig! De visade sig att det bara var jag och Towe som var där så de blev värsta privatlektionen. Men Jackson brukar för det mesta krascha in i hinderna när dom blir för höga, men vi hade ett hinder som låg typ på 1,05-1,10 meter och han klara de! Med ett jätte fint språng! Så de kändes riktigt bra idag!

Men imorgon är det FREDAG och först en dressyrlektion och sen hittar man väl på något!

GODNATT!

:)



you're not the one i thought you where

Idag var de inget speciellt, helt vanlig skoldag.. Typ hela dagen bestod av föreläsningar och kp ;) Slutade lite tidigare och gick ner en snabbis på stan och kollade på nån snygg datorväska men de finns typ inga snygga? Jaja. Drog direkt hem sen och nu sitter man här och kollar lite tv :) Ska strax gå och käka lite och byta om sen drar jag till stallet. Höres! :D

dålig uppis;)

himla dålig uppdatering dessa dagar, hinner tyvärr inte. har väldigt mycket i skolan och om jag inte är i skolan så är jag typ i stallet eller någon annan stans. eller så pluggar jag som en idiot. och jag har inga bilder på denna datorn än, måste hinna lägga över mina bilder hit snart. ha de så bra!:D

so far away from reality

blir ett snabbt inlägg nu för jag ska faktiskt gå och lägga mig. är riktigt trött och de e ju skola imorgon oxå som man ska orka upp till. idag hände faktiskt nada. skola till 2 sen direkt hem för plugg och annat. men en sak va ju lite kul. vi hade precis dukat fram all mat och sånt till middan, så kommer mamma på att vi inte har nån grädde som skulle va gott till. så med all mat o sånt på bordet åker vi och köper grädde. lite sent påkommet kanske, haha. nej, men så kul va de kanske inte. usch, vet inte riktigt va jag snackar om. går och lägger mig nu! GODNATT!

feels like all hope is gone

Sitter just nu och pluggar in en miljard spanska fraser och kollar på lite olika gymnasium. Funderar på att gå på campeons öppet hus den 27 november, men jag får se. Har annat som måste hinnas färdigt innan dess. Idag blev det en sväng hos tandläkaren vid 8 tiden i morse, fick ett glatt överraskande att täderna har flyttats jätte mycket och att det inte är så långt kvar nu innan jag kan ta av den. Hon vågade inte riktigt säga när den skulle komma av men innan sommaren garanterat och kanske redan vid påsk:D Sen blev det skola och direkt  hem. Blev en sväng med fanny till bårslöv och sen hem för att plugga. Sitter som sagt här nu och försöker göra så mycket som möjligt på en och samma gång. Så måste nog återgå till det. Imorgon blir det inget speciellt men jag ska försöka klämma in att kolla på en ny datorväska i slutet av veckan. hadet!


you used to smile at me once

Nu är man hemma igen efter ett par dagar i göteborg. Har packat upp alla nya saker och packningen ligger på rätt plats. Köpte bl.a två nya stora kuddöverdrag som just nu ligger på sängen och ser awesome ut, och mycke mycke mer!
Steg ur duschen för några minuter sen och nu bär det nog av ner till tv:en, imorgon är de ju skola som gäller och ska faktiskt hinna med tandläkaren innan det också. Så det blir en tidig kväll för mig ikväll! Kom precis på att vi har simning på onsdag tror jag, usch. Haha, älskar vatten och sånt, men inte så kul att visa sig nu på vintern när man är helt likblek;) Men ha de awesome! Så bloggas det imorgon igen! Ciao!

idag bär det av hemmåt

God Morgon!

Vaknade för ett tag sen, var ju uppe tidigt igår och trodde att jag skulle sova länge idag, men vaknade tidigt, redan vid halv tio tror jag och nu har de vatt en lång och mysig frukost med släkten.

Idag bär det av hemmåt. Lär väl åka runt 2-3 tiden. Hem till allt skit och pluggande... urk! Men jaja, man kan ju inte göra mkycket åt de. Har haft underbara dagar här i göteborg och de va skönt och komma bort från hemmet lite.

Nu ska jag gå och göra mig iordning och packa ihop mina saker.



jag vet vem jag är när jag är hos dig

Just nu sitter jag här och leker med min nya dator, massa nya finesser och roliga saker man kan göra! Idag blir nog att man hittar på nått kul med kusinerna här i göteborg. Men just nu sitter typ hela familjerna vid var sina datorer, haha.

Köpte som sagt massa nya kläder från Ullared och fick även lite försenade födelsedagspresenter igår från moster och kusinerna. Jätte fina saker! En söt lite längre ljusrosa tunika och ett snyggt skärp till, asballt! Men just nu har jag en skit snygg skjorta som jag köpte på Ullared, de finns ju inte så jätte snygga kläder där, men man hittar faktiskt lite, om man leta. Men jag köpte som sagt denna snygga skjorta som jag verkligen älskar!


...

sitter framför idol med familjen och myser. snart blir det jordgubb och marängstårta!

min nya dator!

snacka om världshistoriens ballaste dator ever! är helt förälskad! den har skitballa saker man kan göra och är bara helt underbar! yey!



i loved you first

sitter i skönaste göteborg med kusinerna! blev en sväng om ullared på vägen upp då. har inte vatt där sen jag va typ pytteliten? men jaja. va väl där vid kvart över nio på morgonen och drog inte där ifrån förrän vid 5 tiden.. haha de blev ganske mkt handlat även om man inte har nårra pengar? hmm.. undra hur de går till. haha. men visar väl så mkt som möjligt sen när jag kommer hem om jag inte orkar visa de här.

resten av denna veckan kommer då att spenderas här i skönaste göteborg! vet inte riktigt hur dagarna kommer se ut med ska försöka uppdatera så mkt som möjligt. får ju min älskade data imor!!!! yey!! hörs imorgon, om jag hinner.. haha!

bild på de fyra tjejerna! haha, kusinerna & syrran. skratta inte! haha XD

it's allright

fuskar en del med uppisen just nu, men har inte haft tid. igår var det ju min födelsedag, vaknade upp hos fanny sen drog man vidare hem och firande med familjen. christian, brosan, är här nu, han kom igår så denna dagen har spenderats med honom. blev en tur in till stan, skulle upp på olympia och ta en bowling runda, och så blev det en falaffel-rulle på vägen upp. men såklart så vad det en halv miljard handikappade som hade hyrt hela jävla stället. så det blev ingen bowling, men en runda på stan och många roliga skratt!

nu sitter jag och tråkar, men fanny kommer kanske hit sen och de blir kanske att vi drar någonstans senare;)

HAHA, OMG JAG DÖR SÅ LÄNGESEN!

RSS 2.0