(y)

imorgon äre NYÅR!

i can't stop

Hallojsan!

Sitter just nu hos mormor och har precis käkat lunch med lite släktingar. Drog som sagt till fanny på söndan och sov där, i måndags blev det mest slappt, vi drog hem till mig och jag gjorde världens äckligast pannkakor, haha. Sen blev det en sväng in till stan på kvällen med robban. Igår var det lite släktträff med lite folk från mammas släkt och på kvällen blev det lite julafton med kusingänget. Fick fina smycken och kläder:) Idag drog vi faktiskt ut i snön och åkte pulka(?) haha. De va faktiskt kul, men jobbigt;) Nu e vi ju som sagt här hos mormor och stannar nog här ett tag och sen drar vi till pappa och käkar midag allihopa, och då kommer eva, ella och peter. Lite kompisar.

Imorgon blir de grillning med lite kompisar på dagen och kusingänget drar hem på eftermiddan/kvällen. Vet inte riktigt va som händer på kvällen, får se om man kanske träffar fanny. Sen e de ju nyår på fredag som kommer att firas hos frida:) Men nu ska jag gå och göra nått annat, blir nog inte så bra uppdatering de närmast dagarna men nångång kommer de väl nått inlägg får vi hoppas;) fred ut!


tell everybody I`m on my way, and I`m loving every step I take


Vaknade vid halv ett, inte så likt mig. Brukar vakna i ganska rimlig tid med inte idag tydligen;) Sitter och lyssnar på awsome musik i mina nya fräcka högtalare. Kanske träffar fanny lite senare oxå. Fick dessa snygga svarta jeans av brorsan i julklapp:D



25 december

Fick dessa fräcka högtalarna och basen av mamma i julklapp! Extremt glad över dom! Har riktigt bra ljud och designen är riktigt cool! Fick massa andra saker oxå, ett par snygga svarta jeans av brorsan och en skit snygg väska av pappa. Även massa andra större och mindre saker! Sen blir de väl fler julkappar när man träffar resten av släkten i veckan:D Julafton igår va jätte mysig! Perfekt! Har haft en riktig slappdag idag och fetat mig med massa julgodis och annat. Nu blir de god mat!


GOD JUL

GOD JUL ALLA GLADA!
HOPPAS ALLA FÅR EN FIN JULAFTON!




dan före dopparedan

Dan före dopparedan. Nu är den äntligen här, julafton imorgon! Yey! Fett nice med julklappar och annat! Alla julklappar är fixade så nu ska man bara vänta in morgondagen. Sitter hemma just nu man drar nog strax till fanny, höres!

hejhej

Nu är typ alla julklappar fixade efter en sväng på stan idag. Drog först till tandläkaren vid halv 3. Tror rälsen försvinner nån gång vid februari/mars. I alla fall innan sommaren. Ska bli extremt skönt! Blev en latte på wayne's med Ida och sen en sväng på stan då. Kollade till och med på ljusspelet på kärntrapporna. Nu ska jag nog mysa med lite bra musik, !



äntligen jullov!

Tjosan!

NU är de äntligen jullov. Underbart! De blev en helt ok julavslutning idag vid 10 tiden med lite uppträdanden och betyg-utdelning. Är väldigt nöjd med mina betyg kan man lugnt säga. Fick 13 MVG och 4 VG. Inga G alls, så nu är jag jätte glad! Så jäkla gött! Sen drog jag bara hem faktiskt och nu har vi fixat gran och mycket julstämning i huset, mysigt! Helgen va oxå jätte mysig då jag och fanny sov på vita gården och tog barbacka turer både på lördagen och söndagen. Imorgon blir det en sväng in till stan, tandläkaren vid halv 3 tror jag och sen blir det fika med Ida. Men nu ska jag fortsätta med att njuta av att ha jullov och slappa;)



19 december

Imorgon är det julavslutning!

- Gó natt

18 december

Hann inte med att skriva något inlägg igår så de kommer nu istället. De vart ju skridskoåkning igår som gick ganska bra. De märks att man inte har åkt på skit länge så man va lite ringrosting. Haha. Men så läskigt när vi åkte i slutet så trillar kajsa och typ får närminnesförlust. Fett läskigt. Men i alla fall. Sen blev det dressylektion med Wie på viarp och sen direkt hem för att dra till fanny och sen lizette där de blev lite mysig tjejkväll igår. Tror jag sov 4 timmar inatt för de blev sen att vi drog iväg till väla och sen stan för att köpa lite julklappar och så. Sen drog jag snabbt hem och packa ner lite ridkläder och nu sitter jag hos fanny och vi ska strax till vita gården för att rida en stund och sen sover vi där inatt. Fick inte med mig det mobila bredbandet så kan tyvärr inte uppdatera något därifrån. Men skriver imorgon. Fred ut!


älskade häst!

Jag svär! Jag är överstolt över min älskade finfina häst idag. De va ju sista hopplektionen denna termin och vi hade först lite vanlig lektion och i slutet gjorde vi höjdhoppning. Och min älskade Jackson hoppade.. wait for it.... 1,25 meter!!! Snacka om rekord på honom. När jag började hoppa honom så stannade, sprang rakt in i eller rev ett litet hinder på 70-80 cm, men idag hoppade han för sjutton 1,25 meter! Han har blivit så duktig! :) Haha, asså jag e verkligen stolt, märks det?;) Men nu ska jag sova, imorgon blir de skridskor!:) Höres!

har tyvärr inga bilder, så ni får nöja er med en ur usel dressyrbild;)

15 december

Gud va konstigt de känns att vi slutar på måndag. De har typ gått en hel termin bara sådär! Och kvar återstår en vårtermin sen är det över.. Känns både roligt och lite sorligt eftersom man måste lämna alla. Men de ska bli jätte skönt och få en ny start;) Jäklar, de e ju drygt en vecka kvar till julafton, kanske dax att fixa lite julklappar och sånt. De blir att vi kommer fira julen hemma hos mamma med familjen sen blir de nyår antingen hos frida, i stockholm med ida eller någon annanstans, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen än;) Men jaja. Nu e de ju sista veckan så de e typ inget plugg kvar, men skola imorgon sen blir de skridskor på fredag. Sen i helgen blir det nog en mysig tur till tivoli i köpenhamn med pappa och anna:) Ciao!


skön låt!


Nalle Puh


Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
- Kloka ord från Nalle Puh

varför gör du allt så svårt?

Idag blev har de inte hänt så värst mycke, lucia på skolan som 8:orna gick och sen fika. Sen typ bara dega i skolan resten av dagen. Fett skönt att vi inte har ph denna veckan så slutade vid 2. Blev sen runda på stan och sen hem till mamma för att fixa lite med en julklapp och lite plugg. Men nu e de pappa som gäller. Imorgon blir de uppspel på musiken, så vi får se hur de går. På torsdag ska jag redovisa en matte grej och på fredag e de skridskor som står på listan. Men nu ska jag strax gå och lägga mig. Höres!

jag förstår inte vad du vill

Nu e jag hemma igen efter natten som spenderades på vita gården med fanny och stoffe, som dock inte sov där. Igår va de mest att fixa i stallet och inte göra så mycke. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde;) I morse blev de bara att plocka undan i den lilla lägenheten, inom fanny och sen hem. Nu skulle jag egentligen dra in till stan och sundspärlan och kolla på ida. Men kan inte komma in på nått sätt så då blir de inge. Får istället vara hemma och plugga spanska... menmen. Nu e de bara sista veckan sen e de jullov! Underbart!


hejhopp!

God morgon!

Ligger i sängen hemma hos fanny och typ ingen i huset har vaknat förutom jag. Så tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg eftersom jag inte orkade igår. Usch, jag tror aldrig jag har vatt så trött i skolan som jag var igår. Typ somnade hela tiden. Men jag lyckades i alla fall redovisa svenska så att den e klar. Skit skönt! Sen blev det bara direkt hem och ut till stallet på dressyrlektion med Wie som gick jätte bra. Sen hem och käka, kolla idol, dra till fanny, kolla utrösningen och bara va här. Så jäääääkla gött att Jay vann!!!

Men nu ska jag nog gå upp och käka lite frulle sen kanske jag hänger med fanny till stallet och kanske sover där med stoffe och henne eftersom att hon ska passa deras hus. hörs!


allmänt bra dag!

Hej alla glada!

Nu är jag på väg att somna helt ärligt. Ska bara skriva ett litet inlägg eftersom att jag känner mig tvingad till det även om jag inte e den men endå, sen kommer jag bara lägga huvet mot kudden och somna bums! Det blev en ganska bra skoldag idag när jag direkt på morgonen fick reda på att jag hade fått mvg på biologi provet vi hade förra veckan. Kollade senare på provet och det visade sig att jag hade typ full pott! Så just nu känner jag mig stolt! De blev en välförkänad thaibox till lunch med bästa Ida! Och för att sedan toppa dagen blev det en rolig hopplektion även om det inte riktigt gick så bra som jag hade tänkt mig i början. Alltså känner jag mig allmänt glad just nu och man känner att jullovet börjar närma sig! Men nu ska jag sova!


jag kan inte göra någonting själv, men tillsammans kan vi bilda en hel värld

Hellou!

Sitter i sängen just nu och ska faktiskt gå och lägga mig. Är extremt trött och känner att man måste sova en del för att orka allt som ska göras just nu. Idag hände inte så mycket i skolan. Utmattande idrottspass, en rolig stund i musiksalen med mycket skratt och en svenska redovisning efter skolan e typ de enda. Mötte upp mamma på stan och hämtade vår nya färgskrivare och sen direkt hem till henne. Var tvungen att fixa det sista på juklapparna till norge eftersom pappa åker dit imorgon. Åkte hit till pappa lite senare på kvällen sen.

Imorgon drar jag då till mamma när pappa åker till norge och stannar där helgen ut. Vet inte riktigt hur helgen kommer att se ut än men man hittar väl på något. Ska förästen nog iväg och kolla på Ida nån dag, om de nu va lördag eller söndag kommer jag inte riktigt ihåg, när hon har dansuppvisning. Men men, de e ju bara onsdag nu så de e ju lugnt. Imorgon blir det hoppträning, yey!:) Fred ut!


i hear your heartbeats through everything

Hejhopp!

Sitter i sängen med datorn i knät och typ chillar lite även om man borde plugga en del nu.. Idag har man faktiskt varit lite duktig med julklappar, brukar alltid vara så dålig med det. Glömmer alltid att köpa och så kommer man på de typ precis innan julafton och blir jätte stressad. Drog i alla fall hem till mamma direkt efter skolan och pysslade lite med julklapparna som ska upp till norge och till farmor och farfar och även Christian eftersom pappa ska dra upp till norge på torsdag och tar med det då. Men får fixa det sista till dom imorgon. Men nu ska jag nog se om man får lite gjort på spanskan endå. Sweeet.


all i want for christmas is you

Äntligen kommer ett nytt inlägg!

Har verken hunnit eller orkat blogga nu på jätte länge, sen har jag inte haft internet hos pappa eftersom han inte hunnit fixa det. Men nu är det fixat, äntligen! Så det blir ett hopp här eftersom jag själv knappt kommer ihåg vad jag har gjort under den senaste tiden.

På fredagen när jag gjorde det senaste inlägget var jag ju i malmö på röntgen och läkarbesök som gick bra. Det visade sig att armen till och med hade blivt bättre, att jag hade fått bättre rörlighet sen senast jag var där. Gick en runda på stan med mamma efteråt och köpte ett par stövlar. Tror jag spenderade förra helgen med fanny, eller jag vet inte riktigt. Men jag hade i alla fall studeidag på måndagen och resten av veckan har glömts bort. Denna helgen spenderades mest i stallet. Hade vanlig träning torsdag och fredag. På lördagen var det först öppet hus på skolstaden. Åkte dit med mamma och pappa och gick först runt lite på olympia mad båda, sen stack pappa för att göra nått i stan så mamma och jag gick runt lite på olympia och nicolai. Var ganska kul att kolla in hur de har det eftersom jag antar att jag börjar där till hösten. Efter skolstaden blev det träning till julbasaren på viarp där vi skulle göra en kadrilj. På söndagen var det då julbasaren som blev bra tror jag, såg inte så mycket eftersom vi var tvungna att fixa inför vårt nummer med hästarna och så. När vi sen var klara var typ allt slut. Men vad alla har sagt så blev vår kadrilj bra!

Idag var vatt helt vanlig. Denna veckan är sista redovisningsveckan om det ska komma in på betygen så man är lite stressad. Men de positiva är att vi slutar om två veckor! Yey! Man ska bara hålla ut det sista nu. Men nu måste jag plugga på min spanska... Och ska bli duktigare på att uppdatera! PussHej!


RSS 2.0