...

Sjuk....

tjao!

Va hemma från träningen vid 7 halv 8 och blev en skön dusch! Käka lite och nu sitter jag o snackar med dom trögaste Fanny och Frida på skype. Träningen gick helt ok och de blev lite förändring idag och jag fick rida Trinidad, men han va fin även om de va en jäkla förändring från Jackson. Haha. Men de e nästan lite bud på att gå och lägga sig snart för e skit trött! Men jaja, imorgon blir de dressyr träning och sen dra till typ fanny eller lizette. Men först skola... bu!... Höres!

en liten swing

Nu va de ett tag sen man uppdatera, men har inte så mycket att skriva än att man har vatt i skolan. Har riktigt mycket att göra med kurser, vanliga ämnen, nationella prov och massa annat! Usch nä, inte alls kul!

Here
is some inspiration
!


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

a monkey needs to dance so do you

Tjenis!
Igår blev det en tidig morgon då jag o Ida drog in till skolan vid 9 och hade teknik fram till 1. Bilen som jag, rasmus och trulle gjorde blev lätt grymmast, dock körde den bara typ 1,40 m, men de funkade i alla fall, så tummen upp för det. Hade jätte kul hela tiden oxå! Sen drog jag med felle och ida ner och käka en pizza på bomb och en runda på stan han vi med oxå innan vi drog bort på danshuset på stattena som hade öppet hus. Ida o jag drog hem till henne vid typ halv 5 och hade en nice kväll. Slappade typ hela dan idag hos henne och drog hem vid 6. Nu har jag bara fixat lite här hemma för imorgon e det skola som gäller.... orkar inte... söndagsångest.... Men ska krypa ner i sängen om ett tag och läsa eller kolla på nått för e skit trött. Aaah, Nu kom jag på att jag måste fixa mina naglar oxå! Hörs!


med ida!

Skola till två idag och sen blev det hem och iväg till träning vid 4. Träningen med Wie gick bra och hon samlade sig jätte fint! Duktig pålle!;) Hem och käka och sen iväg till Ida. Mysig kväll med henne och nu ska vi kolla klart modern family. Imorgon är det skola som gäller... vi ska va där vid halv 10. Teknikdag & öppet hus, blöö! Byebye!:P

nu då?

Tjabba.
Är hemma nu igen, träningen idag gick bra med lille Jackson. Skolan va väl oxå helt ok, föreläsning och förberedelser inför teknikdagen som vi ska ha på lördag då det öppet hus oxå. Seegt. Ska va på skolan redan halv 10. Lär nog sova hos Ida imorgon och på lördag, tror datorn får hänga med då faktiskt. Men jag ska nog lägga mig snart för e verkligen super trött!

Hittade denna coola "jacka" elr va de nu e här hemma, nice!;)

jag måste spring nu!

Nu drar jag strax till Viarp o hopplektion, hörs!


livet ger dig en chans till ett underbart liv. ditt uppdrag är att ta vara på det


Halloj!
Då var ännu en dag nästan slut och man sitter som vanligt och försöker plugga lite men de går inte så bra. Igår kom anna och pappa hem och de var lite på tiden, har vatt ganska tomt här utan anna i två veckor. Men nu e man på banan igen. Idag har de ju inte hänt så mycket, vanlig skola med långa sega lektioner.. längtar exrtemt mycket till sommaren! Men inte så bra o längta redan, de e ju typ sjukt länge kvar tills sommaren, va kan de va?? Typ mer än 4 månader?? Usch.. Bara till att bita ihop ett tag till. Men nu ska jag gå o ta en skön dusch och sen funderar jag faktiskt på att sätta mig och läsa ett tag, har nån bok jag fick av brorsan som jag måste komma igång med, tror den heter typ shantaram av gregory david roberts. Får se om den e nått.

Idag blev det rutigt.


spotify

http://www.streaminvite.com/ref/12366

skola

sitter i skolan o degar... inte alls kul

you and you and you

Lite dålig uppis nu men har inte så mycke o skriva om just nu. Har faktiskt vatt hemma hela helgen med christian med mys framför tv och så. Idag händer nog inte heller på mycket, vi ska nog en sväng till mormor o käka o lite så, sen blir det nog lite plugg och liknande ikväll, de e ju tyvärr måndag imorgon... Ha de nice!

Imorgon kommer pappa o anna hem från Ecuador, ska faktiskt bli skönt. Saknar Guatemala!


grym låt


13 januari

Visste inte att man kunde va såhär trött!? Ska bli skönt med helg imorgon. Dagen va väl helt ok idag, brorsan kom ner från göteborg efter skolan och stannar typ till söndag. Det blev en snabbis med han på stan och drog hem sen vid 4 för att hinna till stallet. Första hopplektionen för i år och de va helt ok, ganska mjukstart nu i börjar men de e skönt. Imorgon blir det dressyrlektion också. Höres!


mår inte alls bra...

Första dagen i skolan avklarad och jag är helt slut! De blev en seg skoldag där inget kul hände alls... Blev direkt bussen hemåt sen och träffa Fanny o Lizette ett tag. Nu sitter jag skit trött och stelfrusen och jag vill bara gå o lägga mig, känner mig inte alls bra... Dock ska mammas kompis komma över på middag och jag borde egentligen plugga lite, men jag tror faktiskt inte att jag orkar. Imorgon kommer brorsan ner en sväng och stannar här några dagar, nice! Och imorgon är det hopplektion som gäller. Höres!

bättre bild på mina skor:)

hos dig känner jag mig trygg

Varför vill alla att snön ska försvinna nu? Vintern har knappt börjar äns! De e ju bara början av januari, jag har inte äns hunnit åka skidor än! Tyvärr smälter snön nu och dom säger att vargvintern är över, men jag hoppas verkligen att de kommer mer snö! Men ska i alla fall till Norge både sportlovet då jag ska till Oslo med mamma och påsklovet då det blir den vanliga vinterveckan på fjället med pappa och antagligen fanny oxå!

Men nu ska jag sova om jag ska orka upp kl 6 imorgon...




ett nytt steg

Kom precis hem från vårdcentralen och en snabbis hos mormor. Nu ska jag plugga en timme och sen får man nog hitta på nått. Imorgon är det skola som gäller...

kanske nästa gång?

nu ska jag faktiskt sova, måste upp vid 7 imorgon för att som sagt dra till vårdcentralen. och jag e fortfarande ledig....usch.... gó natt!

kanske dags att ge upp?

Hejhopp!

Idag känns det som att det mesta drar igång. Även om jag inte börjar skolan förrän på onsdag så har jag ju vatt på uvecklingssamtal på skolan idag vid 10 och imorgon ska jag vara på vårdcentralen redan klockan 8. Så nu börjar det igen, dax att vända tillbaka dygnet. Utvecklingssamtalet idag gick bra, snackade bara om vad som ska göras till våren och lite så. Sen blev det några ärenden på stan med mamma och en snabbis inom mormor på hemvägen. Men nu är man hemma igen så det blir en pluggstund och sen ska jag nog gå o kolla nån film för jag är verkligen hur trött som helst! Jag tror de e någon förkylning pågång också, har skit ont i halsen och huvudet. Såklart perfekt nu när skolan börjar... nah...

Btw dom nya stövletterna jag köpte förra veckan


blupp



hola!

Nu e jag hemma igen! Stannade hos mormor ett tag sen blev det hem en sväng och ge djuren mat o lite så. Drog vidare till fanny och har vatt där hela eftermiddagen och en bit in på kvällen. Ut en snabbis med hundarna och träffa på lite folk och sen hem och in i värmen. Nu ska jag o fanny fjanta oss! Höres!

se mig för den jag är

Sitter hemma hos mormor nu och kollar på nån film på tv:en. Jag tror jag ska ta o kolla på nån annan på dator istället för denna filmen e seeg. De får nog bli någon komedi eller nått.. De blev en ganska mysig middag med mamma och mormor med lite av varje.

Dom ringde tydligen från viarp innan och sa att lektionerna började idag, hade inte tänkt en sekund på att dom skulle börja nu men dom börja tydligen idag. Men Lotta va tydligen sjuk så de blev ingen lektion ändå. Så de får börja nästa vecka istället. På måndag blir det utvecklingssamtal på skolan. För sista gången!! Nice! Tisdag blir det nog vårdcentralen på råå för att kolla på mer på astman och allergi o sånt skit. Och på onsdag drar det igång igen.. då blir det skola för hela slanten... usch.. Men nu e de ju bara en termin kvar sen slipper man kunskapsskolan. Ska bli skönt att göra nått annat sen, helt ny skola med nya saker. Niiiice.


jag hör dig, men jag ser dig inte

God morgon

Mamma fyller år idag så de blir en dag med henne. De blir nog att vi går ut en sväng och sen drar vi bort till mormor och sover där. Tar med mig datorn så de kanske blir något inlägg senare. Höres!

Grattis älskade mamma!

kanske, kanske inte

God morgon. Har knappt vaknat än, de blev lite sent igår. Men måste dra mig hemmåt strax eftersom fanny drar och tränar nu. Idag händer nog inte så mycket, de får bli en timmes plugg och kanske hitta på något senare.


i want you next to me

fular mig hemma hos fanny:)


jag kan, men endå inte

Tjabba tjena!

Har inte bloggat så mycke de senaste dagarna, beror typ på att jag inte har orkat och har inte haft så mycket att skriva om, så tyckte väl inte att de va lönt;) Nyår blev ganska galet och sen hade vi gäster som stannade till söndag morgon. Så nu har det bara varit jag och mamma ensama eftersom anna och pappa är ute på resande fot i Ecuador. De går i spanskskola där, precis som jag gjorde med pappa i Guatemala för 2 år sedan.

Men idag blev det faktiskt en tur utanför huset. Blev först lite pluggande faktiskt, så känner mig nöjd, måsta ta tag i det nu. Skolan börjar ju om en vecka... Men sen blev det en tur till väla med mamma för att hitta något roligt, har inte hunnit med någon mellandagsrea och hoppades på att det fanns lite rea kvar, och det gjorde det faktiskt. Hittade en skit snygg jacka som både sitter snyggt, är lite ovanlig och varm! Passar skit bra till mig. Kostade typ 1800 men var då 50% rea, perfekt! En snygg jacka för 800-900 kr, inte dåligt! Blev ett par snygga höga stövletter för en tusenlapp oxå:)


RSS 2.0