valborg!

godmorgon!

vaknade för sådär en timme sen. igår var de som sagt spexfotto i skolan, dock var både jag o ida på nått konstigt sätt på väldigt dåligt humör, men folk hade klätt ut sig bra o sånt så de blev ju bra. fick oxå med mig en present till ida efter skolan för hon fyller år på måndag. dressyrträningen var typ helt underbar igår med fiiina wie. bestämde mig oxå för att ta en hemma fredag för en gångs skull med mamma. idag e de ju valborg! så då blir de roligt ikväll med bl.a ida och annat roligt folk! men nu blir de frulle i solen!

torsdag

hola hola

sitter ensam hemma med högtalarna på max i vardagsrummet och lyssnar på underbara norah jones. har vatt två låga dagar i skolan nu som vatt riktigt sega! idag va de oxå hoppträning ute som gick väl helt ok, kom hem runt kvart i 8 och tog en skön dusch på de. sen har jag typ sprungit runt o fixat inför spexfottot som äger rum imorgon, måste bara säga att stryka är verkligen inte min grej, hahaha. men de kommer typ bli hög hatt med fluga o sånt. efter spexfottot blir de oxå brännboll, inte helt fel. men nu ska jag måla klart mina naglar sen blir de bb, háre gött!


trust me

har försökt att sitta o plinka lite på pianot till like a prayer som ska kunnas till skolan med bandet som jag o fyra andra pers har skapat. kan väl säga att de går frammåt med långt ifrån färdigt. fick reda på att jag fick vg på engelska np idag, fast då var de vg på muntligt o uppsats och mvg på hör o läs. blev faktiskt riktigt glad! proppa i mig lite påskgodis när jag kom hem och satte mig o läste lite i solen och har oxå käkat. nu måste jag dock fortsätta med plugget, får inte mitt barnbidrag förräns jag har pluggat, bullshit! höres!

va var de jag sa?? tusentals fräknar!! buuuhu! och de kommer fler...


du är underbar

nu blir de snart sängen som gäller, ska bara plocka undan alla kläder som ligger spritt i hela rummet. har haft ett underbart lov med underbara vänner och familj även om de har vatt lite krångel, vill bara säga att jag älskar familjen över allt annat även om de kanske inte alltid märks. imorgon är det skola igen, buhu! by the way så har jag fått tusentals fräknar, redan på 10 min i solen, jäkla skit..

hope


summer feeling

älskar min långkjol från monki som jag köpte för ett tag sen i oslo. perfekt nu när de e varmt!


påsklov

väldigt dålig uppis nu, men får väl skylla på att de e lov och att jag har haft ganska mycke för mig de senaste dagarna. de har verkligen hänt något varje dag sen i fredags! och alla har man spenderat med den underbaraste människan Ida! i fredas blev de dk med härligt folk, slappdag hela lördan med ida, på söndan stack man från ida på morgonen och sen träffa man fanny hela dan, på måndan drog jag hem ganska tidigt och satt o stekte i solen ett bra tag, sen kom ida och louise förbi, sen gick faktiskt jag o ida hela vägen till rydebäck. på kvällen stack vi ti råå o grilla med louise, felle och pontus. igår flög vi typ fram o tillbax överallt kändes de som. ida skippa sin sång så vi drog från henne till mig och hämta saker, sen drog vi ner till sundvik o gjorde v oss innan vi sprang upp till tåget för att hinna in till stan. från stan drog vi vidare ut till påarp, tror jag de va, på fest innan vi stack till sirocco i stan. vaknade upp med tjejerna i sundvik imorse. men nu måste jag ta tag i skolan lite den närmaste dagen så får vi se vad som händer resten av lovet. kusinerna är oxå här förästen. men nu ska jag ner o käka lite, så seeya!


bara en dag kvar!

kom hem för en liten stund sen. nu ska jag hinna få i mig lite mat sen drar jag till stallet. förästen, woho! solen har kommit tillbaka!

shine

np i engelska på morgonen och typ resten av dagen va de idrott och slappt. när man kom hem va rummet helt ny städat och skit snyggt! diggar verkligen städeskor! vill knappt va här inne för jag vet att så fort jag sätter foten innanför dörren så kommer de bli stökigt, haha. nu börjar de närma sig, bara två dagar kvar sen är det påsklov! underbart!


from peoples heart

hello! jadå, har fått ihop litta pengar idag då. haha, hjälpte mormor med lite städning efter skolan. ganska nice faktiskt! annars har inget speciellt hänt idag precis. imorgon blir det engelska nationella skrivdelen. inte jätte kul precis, men man överlever väl. nu måste jag ta och fixa upp mina kläder lite som bara ligger som en mega hög på sängen sen jag va hos pappa. cya!


time after time

typ 2 timmar i skolan och sen hem, så va nog hemma vid halv ett. har bara vatt hemma sen dess och fixat lite och pluggat. ska nog träffa fanny en snabbis om en stund och snacka. imorgon drar jag hem till mormor efter skolan och tjänar lite pengar, hehe



söndag

för det första, jag älskar vädret idag!! hur underbart som helst! drog som sagt in till stan igår och träffade ida, lyckades dock missa tåget så fick typ sitta och vänta på bussen istället, sorry ida. det blev en latte i solen vid havet i stan och massa snack. sen drog vi hem till ida och käka middag och en rolig kväll. vaknade hos ida idag, va nere vid standen en sväng i bara t-shirt och barfota och de va hur varmt som helst.

sen skulle vi hinna med bussen vid typ ett för att sen hinna med tåget till gantofta, men vi lyckas såklart missa den så vi gick bort till stationen och skulle ta tåget eller en annan buss. så när vi kommer dit så står bussen där ju och så tänkte vi typ, vi kan ju fråga busschaffören vad som blir bäst med tåg eller buss om vi ska hinna med de andra tåget. så e de en sån skit skön busschafför som inte får igång bussen så vi typ står där och snackar med honom när han försöker få igång den och sen slapp vi till o med betala när han fick igång den. sen när vi åker så typ snackar han i högtalarna och typ säger vad förseningen berodde på och att han då hade snackat med oss och sånt, haha, sicken skön kille asså!

det slutade i alla fall att vi fick gå från råå till gantofta där pontus mötte och ida gick till honom. på vägen hem gick jag inom fanny och snacka lite med henne och sen va jag inom mamma och käka snabbt och hämtade en cykel. sen cykla jag hela vägen hit ner till sundvik, grymt skönt asså! men nu blir de mat och sen plugg. imorgon är de halv hemstudeidag och då drar jag till mamma. och om en vecka e det påsklov! nice!

lördag

kom precis hem från ida. igår va de np i engelska hela förmiddan som gick helt ok. sen gjorde typ ingen ett skit på hela eftermiddan, förutom värsta tjatter om den skoltröjan. efter skolan blev de en snabb fika med pappa och sen hem och vidare ut till stallet. dressyrlektionen gick bra med underbara trinidad. en snabb dusch och lite mat på de och sen drog jag ut till ida och en mysig fredagkväll med henne. sen när hon drog in till stan för att sjunga så gick jag faktiskt nästan hela vägen hem, de gick faktiskt snabbt asså! fast iofs så kom pappa körande förbi den sista biten, men iaf. nu är de städning på stranden här så ska gå ner och kolla om de behövs nån hjälp. sen drar jag nog in till stan ite senare och träffar felle och ida så ska vi göra nått ikväll. och så får jag se om jag hinner träffa elin och alexandra nått oxå.

yeah, okey

lugn dag i skolan idag där inte så mycke hände. blev faktiskt lunch på donken med ida, va typ grymt längesen jag käka donken så de va chill. sen en liten snackis med ida och felle på pistachia efter skolan medans ida vänta på pontus. o jäklar sicken storm de va idag förästen, när jag gick hem från bussen så gick de typ inte att gå framåt äns, haha. hoppträning sen vid 6 och när man kom hem så stod de en pizza på bordet som man blev överraskad av. tack för den pappa! dock e jag inte så glad på han just nu, menmen.. nu blire snart sängen, och imorgon är de engelska nationella hela förmiddan... kul -.-... höres!

next, school

go morgon! drar mig mot skolan om nån halvtimme. konstigt, för jag brukar ofta ha de skit stressigt på morgonen men idag hann jag t.o.m med en dusch. hm.. igår pluggade jag typ huvet av mig så har inte hunnit uppdatera. va hemma en sväng hos mamma och sen satt jag typ här hemma långt in på natten och plugga känndes de som;) men nu måste jag fixa iordning lite saker innan ytterligare en dag tar fart i helvetet;)

du är ju fan grym!

ska strax bege mig bort mot sängen för e typ skit trött. blev en vanlig skolmåndag idag som va helt ok. ph på de och sen hem en sväng till mamma för att hitta lite saker till svenskan och plocka med mig lite kläder. har inget mer roligt och berätta just nu, även om detta kanske inte va det roligaste inlägget, men what ever

i will find the key

söndag kväll nu då. imorgon blir de ny vecka och nya tag. idag har de vatt en hemma söndag som man bara har slappat på. va nere en lång sväng längs havet för att samla tankarna en stund, har så sjukt mycke i huvet just nu. dock inte så positiva saker och känner inte riktigt att detta e den bästa stunden på livet precis, men man får väl hålla ut som man har gjort tidigare. älskar verkligen att bo vid havet, de e så sjukt fint. spelar ingen roll vilket väder de e. idag va de ju grymt varmt jämfört med innan också och man känner verkligen hur våren e här. och helt vinstilla va de med ett långsamt täcke av dimma som la sig över havet. e de konstigt om man kan sitta hur länge som helst ute på piren och bara titta ut över havet? haha, kanske lite. igår blev de årets första grillfest också förästen, som blev mysig. men nu ska jag se om de finns nått man kan hitta på såhär på en söndakväll när man inte har någon tv. hmm...

fuck this shit

kom på att jag ännu inte lagt ut nån särskilt bra bild på mig efter jag tog bort tandställningen;)

våren e här jao!

hejsan hoppsan alla glada! är grymt glad över att vara frisk nu! så drog faktiskt till skolan idag för efter att ha tatt en lång dusch och sovit igår så mådde jag grymt mycke bättre! så de va rätt gött o komma tillbax till skolan även om de va en rätt seg dag. blev en liten runda på stan med louise efter skolan och sen hem ti pappa. har inte riktigt bästämt vad jag ska göra ikväll men tror pappa drar hem en pizza iaf så får se om de blir mysfredag eller iväg, höres!

RSS 2.0