på g till göteborg!


dreams

fuck, nu har den skit iPoden dampat igen. skulle lägga över lite låtar så bara fastnade den, så måste typ vänta tills den dör för nu går de inte o göra ett skit!! har typ precis vaknat här på tåsen. ska packa klart det sista nu och käka lite frulle sen blir det hemmåt, eller i alla fall till göteborg. har inget internet förrän vi kommer över till sverige för det mobila kostar så sjukt mycket utomlands. får se om jag bloggar något i sverigeland sen;)

nu bär det snart av hemmåt, vill jag? eller vill jag inte? är rädd...

har inte orkat blogga så mycket nu den senaste dagen och så, var ju borta hela dagen igår och idag har jag bara inte pallat. hade en jätte mysig dag igår med mamma och syster inne i oslo centrum då vi drog hemmifrån vid 11 eftersom mamma hade fixat så vi kunde gå en guidad tur på oslos opera och baletthus vid 12. sen hade vi inte något inbokat som vi skulle göra förrän vid 7 då de va en balettföreställning i opera och baletthuset som vi hade biljetter till. så vi gick först lite på stan och kollade in snö och isskulpturer av edvard munchs tavlor medans vi letade efter någon thai resturang. hittade en fett fin thai resturang, som oxå va fett dyr, fast grymt god mat hade de! sen kollade vi in nationalgalleriet där den stora munch utställningen är och lite annat. vi han oxå med lite shopping innan vi drog ner till baletten. så det blev en lång, lite genomskinlig svart kjol och en svart långärmad tröja med öppna axlar. det blev en liten korv innan vi drog bort till baletten oxå. vi kollade faktiskt premiären på Don Quixote som va en ganska lättsam balett fast den va bra. var hemma vid 11-halv 12 då baletten varade i 3 timmar.

idag har man bara slappat och vatt hemma här på tåsen. blev en liten runda bort till köpcentret här bredvid för att köpa presenter till moster eftersom vi åker inom göteborg imorgon då vi åker hem, eller kanske sover en natt i göteborg. plus en grymmegod middag till kvällen. men nu ska jag sova för vi drar nog ganska tidig imorgon. de tar ju några timmar att köra ner.




jag faller

idag blev det först en tur på skidor till ullevålseter, sen hem och duscha och äta och vidare in och kolla bio eller kino som de heter här. kollade black swan som va en grym film faktiskt, alla har säkert redan sett den och så men bättre sent än aldrig;) sen va de ganska nice eftersom biosalongen va enormt stor med enormt stor bioduk och bra ljud med bra platser. så de blev perfekt. nu så är jag skit trött och ska faktiskt gå o lägga mig för imorgon blir de mer balett so gäller då vi drar in och kollar både oslos opera, är i stan och kollar en opera på kvällen. men först, gó natt!

asos.com


diggar


tänker göra allt för att få dig tillbaka

har vatt hos farmor och farfar nu till idag och drog till oslo och faster och kusinerna nu. så nu blir de en oslo vecka:)

norge, jappjapp

är i strömstad och väntar på att åka på båten nu. sandefjord nästa!

maybe it's true

hejhopp!
kom precis hem från att ha spenderat gårkvällen med lite kompisar. i fredags var de ju vanlig skola, dressyrträning med Wie och sen drog jag och fanny in till stan och träffa lizette & cornelia. sov hos fanny igår och hade slappelördag. sen drog vi och träffa lite kompisar hos oskar och sov där. nu ska jag packa dom sista sakerna sen drar vi till norge vid 11 tiden. först ska vi till farmor o farfar i sandefjord och sen drar vi vidare och bor hos kusinerna i oslo hela nästa vecka. plus att vi nog åker inom göteborg på vägen hem över helgen. tar med mig datorn så kanske bloggar lite om jag har tid, hörs!

Jag Lovar Dig En Vacker Dag, En Dag Då Allting Blir Bra

hemma igen efter en bra hoppträning med trinidad. nu är det mat som gäller, är skiiit hungrig, hörs!

fight

nu så har man kommit in i värmen efter att ha gått hem, shiiit va kallt de e! imorgon ska jag nog ta en stor halsduk för kragen på jackan räcker inte. men i alla fall, har kommit hem från skolan nu och ska snart gå ner och käka lite. sen drar jag till stallet och tränar, e hemma vid halv 9. får se om jag pallar blogga nått då


e det lagligt att vara såhär trött?

nu ska jag faktiskt sova, egentligen skulle jag behöva plugga hela natten så jag kan klara redovisningen i spanska imorgon, men jag e waaaay tooo tired. så väljer alternativet att faila totalt istället...... gónatt

Jag Trodde Att Alla Var Annorlunda?





hva var det jeg sa


keep things tight

tjenis! är hemma efter ytterliggare en dag på världens segaste skola, ....kunskapsskolan...  hände inge kul alls idag.... har inge kul o skriva heller så egentligen är detta inlägg heeelt onödigt...


jao

känner mig stolt efter att ha redovisat två steg i engelska. efter skolan drog jag till tandläkaren och kolla lite, om en månad åker rälsen av, så jävla gött!! sen kom ida in till stan igen och vi käka lite på ebbas. sen hade ida sånglektion och vi mötte upp felicia på vägen. öppet hus på skolstaden och sen hemma vid 8. imorgon blir de skola, ciao!

Är Det Meningen Att Jag Ska Känna Såhär Med Dig?

känner mig superfräsh efter att ha tatt en lång ducsh och fixat håret med massa grejer och nu sitter man i en skön ansiktsmask. känner även mig skit nöjd efter att ha pluggat hela dagen. så nu ska jag ta en skön kväll framför tv:en och kanske fixa naglarna. sen ska jag krypa ner i min underbara säng för imorgon e de ju skola som gäller.

Happy Love Day


Flyg, Fula Fluga, Flyg Och Den Fula Flugan Flög.

ändå rätt nice att vara ledig idag, men måste ändå plugga röven av mig. vaknade precis så ska ner o käka lite frulle nu och så. alla hjärtans dag idag ju oxå. har vatt hos pappa i två veckor nu så drog hit till mamma igår. så när man kommer hit igår så har de fixats runt trappan utanför rummet med massa hyllor, lådor och stänger till att hänga kläder på. som en lite walk in closet. fett nice, så va uppe länge igår för o fixa med alla kläder och allt. shit va mycket grejer jag har asså! men typ allt e ganska fult, kanske använder en tredjedel av allt. men vi hörs kanske senare!

diggar denna vårinspiraton från bik bok


Skön Låt


it's all i care about

mötte upp ida idag i stan för att gå på audition till kördraget som ida var med i. sen hem till mamma och middag med mormor för att fira hennes födelsedag. åkte ner till malmö på kvällen för att gå och kolla på modern balett med danske danseteatern på skånska dansteatern. grym modern balett asså! nu ska jag mysa här hemma lite. imorgon blir det plugg o ledig på måndag, grymt skönt!

lite inspiration:)




halloj!

Kände för att sätta en liten färgklick i bloggen, den e så trist.

pallar inte dig...

Inte uppdaterat på länge nu men har typ inget roligt att skriva. Förra helgen spenderades hos Lizette och Fanny och va sjuk typ på måndan o tisdan. Sega dagar i skolan sen med nationella på torsdagen. Nästa vecka e de nationella både tisdan o torsdan och sen blir det vallåsen o åka skidor med skolan på onsdan;)

RSS 2.0