det är som en sten som lättar från hjärtat

sitter hos fanny och typ morgonsegar just nu. ikväll blir det bio, saw 3D och sen fyller man ju år imorgon! yey!;) men bloggar mer när jag har tid.. uppisen har vatt fett dålig nu, men de blir bättre, bloggar antagligen från göteborg oxå;) fred ut!

du är bra på att dölja, men jag ser rakt in i dig

sitter och nötar in glosor på spanska och läser kalla kriget plus en miljard andra krig som de ska va prov på torsdag.. mår inte bra heller, brukar aldrig vara sjuk. kommer inte äns ihåg sist jag var hemma för att jag var sjuk. men just nu mår jag ganska illa och huvet dunkar.. kan bero på all press & stress som ligger som en tung sten i kroppen. ush..

har iaf haft en seg dag, och såklart så fuckar allt sig. kan inte redovisa skit matten för det e såklart fullt för alla 6:or & 7:or tar alla platser och dom börjar såklart redovisningen 5 min tidigare så vi nior inte får hela vår rast.. och jag kan inte nån annan dag i veckan heller såklart! ååå!!! jag orkar inte mer! vet inte vad jag ska göra, måste få det gjort denna veckan annars dör jag! dom får f*n ta och fixa de på nått annat sätt.

blev en runda på stan efter skolan sen, köpte lite smått. men nu måste jag fortsätta med pluggandet, hela kroppen säger, jag vill inte!! men man måste ju...

be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

sitter och försöker och få in ny musik på min iPod, men den j*vla skiten bara fastnar och de FUNKAR INTE!!! jag blir galen!!

men i alla fall, sitter hos mamma just nu jag "pluggar", drog hit efter skolan för pappa e på möte i typ halmstad eller nått och jag kommer inte hem om inte han hämtar mig vid tåget för de går såklart inga bussar hem till han i härslöv, värsta öde stället;)

men har kollat lite på gymnasieskolor med mamma, och jag tror faktiskt att de blir estetiska programmet med teater eller typ bild, eller så blir de väl samhällspogrammet;)

sen måste jag komma på om jag ska "klä ut mig" på fredag till halloween och vad jag i så fall ska klä ut mig till.. hm.. har inte riktigt kommit på nått bra men hittar nog nått gammalt här som man kan använda;)

men nu måste jag återgå till mitt "plugg" och fixa denna skit iPoden, de ska banne mig funka! annars dör jag, klarar mig inte en dag utan musik;) fred ut!

lite bilder från gamleby!;)




pluggsöndag

sitter och pluggar som sjutton, orkar snart inte mer, men har typ tusen redovisningar plus prov nästa vecka. uh.. imorgon ska man till vårdcentralen på råå och snacka om astma grejen kl 8(!) på morgonen. sen blir det direkt iväg till skolan

guud vad skönt de ska bli med lov om en vecka! fyller år på söndagen oxå! det blir ett man spenderar lov veckan i göteborg såklart! yey! men först måste man ju stå ut denna vecka först.. så nu måste jag återväna till plugget!


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbax

God morgon!
Sitter typ och halvsover framför datan nu. Igår var det skola som vanligt och sen ett dressyrpass på viarp med Butterfly, som var duktig! Sen blev det faktiskt en hemmakväll framör idol med pappa & anna. Idag har man inte planerat så mycket, kommer väl upp något senare;) fred ut!


I'm not ready to back down

Stackars Ida! Blev sjuk av att vi skulle gå ner och titta på kungen igår och de börjar såklart spöregna när vi står där och väntar,plus att Ida inte hade nån jacka, superduper smart!;) OCH att vi ju var ute i regnet igår och sålde fryspåsar! Krya gumman!

Men i alla fall, idag var det skola, as usual. Men drog vid ett för en "snabbis" till råå till tandläkaren, sån årlig kontrol. Men såklart var flera av personalen sjuka så det tog typ extremt mycket längre tid än vad det skulle. Men på den positiva sidan hade jag bra tänder!;)

Nu ska jag strax byta om för att dra till stallet. Hoppträning med Jackson! Fred ut!



Är det någon mer än jag som bara ÄLSKAR vintern? Blir väl att man kommer upp till nogre & stugan om ett tag! Älskade Mac och norge på bilderna!

ain't that some shit?

nu drar jag strax till farsan igen, imorgon är det tandläkaren och hoppträning som gäller!



lalala..FUCK YOU...lalala!

Shit vad vi e bra! Lyckades sälja alla 9 paket med fryspåsar i Gantofta!! Men på köpet sitter jag och Ida här helt genomfrusna och hackar tänder!;)


glassigt värre

Nu ska jag & Ida ut och sälja fryspåsar, enormt eftertraktat, ellerhur.. Bilderna från gamleby kommer ut på facebook just nu! Fred ut!

"Ida är Superduper normal!"



plugga... ordet ekar i mitt huvud!

Sitter på farsans data nu, en snabbis. Ska väl sätta mig och plugga strax.. som jag verkligen inte orkar.. Snart får jag min data! Yey! Typ om mindre än 2 veckor! Och imorgon är det ut i gantofta för att försöka sälja lite fryspåsar med Ida! Men nu måste jag dra, innan pappa dampar sönder;) Fred ut!

they say that time heals everything

Nu har jag packat ner dom sista sakerna till pappa, så kommer han nog förbi och hämtar mig vid 6 tror jag. Idag har de bara vatt plugg & slapp. Var ute en runda med Asta, mammas kompis är i Japan så de blev att hon fick passa deras hund. Och nu ska jag gå ner och titta en snabbis på spanskan innan jag drar.

Tyvärr funkar fortfarande inte dongeln hos pappa, så det lär nog bli väldig dålig uppis 2 veckor framåt. Sen är det Höstlov! Och då fyller man år oxå! Har tyvärr inte hunnit lägga in bliderna från gamleby, men de kommer få fort jag hinner. Fred ut!


från & med du

Nu sitter jag här med varm choklad & grädde och ska precis rulla igång en film. Var ju iväg och tävlade idag, den sista delen av ridskolemästerskapen, hoppning. Man kan väl säga att det inte gick särskilt bra. Jackson var ganska spänd och på banan så antingen rev han, kröp över hinderna elr sprang rakt in i dom;) haha. Så blev tyvärr utesluten, men de gör inte så mycket. Trilla till o med av två gånger på framridningen. Lyckat (y)

Men nu ska jag bara slappa, sen blir de en redig pluggdag imorgon för jag e ledig. Fred ut!


i wanna wake up feeling beautiful

Då var man hemma från en UNDERBAR vecka i Gamleby. Haha, många roliga minnen! Bilder kommer upp på facebook så fort jag orkar lägga in dom och sortera;) Igår kom man då hem med bussen till skolan vid halv 6. Sen var det bara direkt hem och duscha och iväg på fest. Roligt roligt! Idag vaknade man hos Fanny vid 12. En snabbis hem och sen in till stan för att träffa Alexandra och Elin! Shit vad jag har saknat dom! Har ju inte träffat dom sen konfalägret i sommras! Nu är jag hemma igen, blev att man gick ner och köpte en kebab och nu sticker jag nog en snabbis till Fanny, men det blir nog inte så sent för de e ju tävling imorgon;) Fred ut!

one night to be confused

IMORGON DRAR VI TILL GAMLEBY!
Blir inget bloggande på typ en vecka
Men hörs när jag kommer hem!

Bild på när jag red Oportuno, kommer fler när jag kommer hem:)


you are my sweetest downfall

Nu har jag nästan packat klart. Drar ju iväg till Gamleby imorgon. Och det betyder att jag måste gå upp typ vid 5!? Urk! Men kan ju sova på bussen sen, typ 6 timmar;)

Idag var de ju tävling. Gick väl sådär, haha. Men jag e nöjd endå;)
Tyvärr var fotografen inte den bästa, haha! Blev lite suddigt


catching teardrops in my hand

stallet idag mellan halv 1 och typ halv 5 för att fixa på lille plutten som blev så fin så!
imorgon är det då tävling som gäller.
startar typ redan som nummer 3 tror jag så vi får la se hur de kommer gå.
åker till stallet redan vid kvart i 8 eftersom tävlingen börjar 9, urk, orkar verkligen inte gå upp så tidigt..
sen måste jag visa min snygga kavaj som jag köpte, är en blårutig.

men nu ska jag börja på min packning eftersom vi drar till gamleby på måndag.
fred ut!


jag hittar dig någonstans i ingenstans

Nu var man hemma från stallet. Dressyrlektion med Jackson! Och på söndag blir det dressyrtävling med älsklingen! Wii! Tyvärr vet jag att vi kommer faila stort, men skit samma. Och ska faktiskt inte säga så för då kommer de säkert gå dåligt oxå. Så från och med nu ska jag va positiv! Haha. Så då blir det stallet hela lördagen & söndagen.

Nu ska jag käka god fredagsmiddag+IDOL på högsta volym ingår såklart!

TAGGA GAMLEBY PÅ MÅNDAG!



videon säger allt.. haha!


det är dags att tänka efter

Nu var man hemma från ridningen då. Har kommit på att Jackson verkligen INTE kan hoppa;) Hoppar typ stillastående(?) ibland.. ;) Men istället får man tagga dressyrtävling på söndag. Träning imorgon oxå;) Yey!

Nu ska jag gå och duscha och sen blir de lite mat framför tv:n och bara slappa. Sen väntar sängen! Fred ut!

väldigt vacker bild asså.. haha

trams med syrran;)




confused

Då var man hemma igen efter en dag i helvetet, haha nejdå. Idag var faktiskt ganska chill. Kunde redovisa svenskan redan på morgonen och de gick verkligen skiiit bra!!! Idrott med poweryoga som väl gick sådär, haha! Sen engelska redovisning på eftermiddan som oxå gick bra. Så är faktiskt nöjd. Nu ska jag sätta mig och skriva en sista sak på svenskan så hela steget blir klart till imorgon men först ska jag nog gå ner och fixa nått varmt att dricka. Blåser verkligen rakt igenom detta huset så de e skit kallt här. Shit, måste komma ihåg att träna dressyrprogrammet oxå;)


you drag me through the worst with a smile on your face

Helt normal dag idag.. Blev att jag gick ner och köpte ett par typ långa vantar utan fingrar, svarta på Åhlens. Av ull och typ nån läderimitation vid handen. Nu ska jag fixa klart till talet på svenskan som ska redovisas imorgon och engelskan som oxå ska redovisas.

Dagens outfit; Shorts/Zara  Nylon/HM  T-skirt/Zara  Tjocktröja/Gammal  Nya vantar/Åhlens;)  Boots/SkoRönne


jag hörde sånger i mitt huvud, men dom kom aldrig ut

Sitter och skriver en bokanalys på engelska av en engelsk bok... orkar inte mer.. Har i alla fall en varm chocklad med vispgrädde brevid mig som håller mig lite varm. Idag blev det en thaibox med Ida till lunch och sen nårra kanelbullar, för de e ju trotts allt kanelbullensdag idag!! Skolan var ganska seg och var hemma vid fem då jag innan stack till fanny för att hämta ett schabrak.

Imogon hoppas jag jag att jag hinner upp på en sko outlet innan jag drar hem oxå! Fred ut!



just when i figured out...

Mellan nio och typ tre-fyra var jag i viarp, en funktionärsdag som banpersonal och grillade hamburgare(?) haha. Viarp gjorde i alla fall en fett bra insatts. 1:a i andra omgången av ponnyallsvenskan, som jag tycker e riktigt bra! Nu sitter jag i alla fall i jogging brallorna och dricker varm o'boy med vispgrädde och försöker plugga lite. Veckan blir ganska stressig med mycket plugg och annat. Mycket nu innan gamleby oxå. Drar ju dit v. 41.

Såhär ser min vecka ut, hittills;

Måndag & Tisdag; Har jag inte så mycket inplanerat. Plugga för de mesta!
Onsdag; Fixa inför fredagen, då jag inte hinner göra nått på torsdagen.
Torsdag; Hopplektion med Jackson!
Fredag; Dressyrlektion med Jackson! Och fest på kvällen!
Lördag; Stallet och fixa Jackson till tävlingen
Söndag; Dressyrtävling, ridskolemästerskapet. + Packa!!!
Måndag; Drar vi till Gamleby!!!


vad ska jag göra nu?

gick nästan precis ut ur ducshen för man kom hem för en liten stund sen. dagen har tillbringats hos en av mammas kompisar. har ridit hennes fiiina lusitano Oportuno och innan de blev det en sväng om en outlet. imorgon bär det av till ponnyallsvenaskan på viarp. bilder på Oportuno kommer senare;)


väldigt vacker blid, jag vet.... hahaa

lalalala

dålig uppis nu. men de kommer. fullspeckad helg. men tar de senare. nu ska jag skynda mig ner till IDOL!;)

RSS 2.0