grymmaste personen i huset;)



sjuk...

ligger fortfarande hemma och e sjuk, inte alls roligt. jag tror inte jag har vatt hemma från skolan och vatt sjuk såhär många dagar på typ 5 år eller nått, jag kommer inte äns ihåg sist jag va sjuk såhär länge. e verkligen aldrig sjuk! men jaja, de e ju inte så mycke man kan göra åt saken. nu ska jag bädda ner mig i soffan med nått varmt och dricka plus alla mina mediciner, som för tillfället är min räddning, och kolla på lite missade avsnitt av big brother. om man mår lite bättre om ett tag så blir de väl att sätta igång med plugget igen. känner att jag nog bör gå till skolan imorgon, men vi får se.

de e typ helt sjukt vad mycke jag vill ha sommar nu! inte långt kvar;)



sjuk...

ÄNTLIGEN är internet tillbaka. sa ju att jag ändå skulle åka till pappa, men det blev inte riktigt så. mådde riktigt kasst på måndagen i skolan så när jag drog hem deckade jag bara direkt och sov typ hela dag. blev riktigt sjuk och har legat döende i sängen tills nu. så jag orkade inte packa och dra till pappa förräns nu. jag tror han kommer vid 6 tiden. förästen så sa dom att internet skulle va tillbaka igår, men de kom inte förräns nu, såklart.. ush... har fortfarande grymt ont i hals, huvud, öron, allt.... mår verkligen piss. så jag får väl se om jag drar till skolan imorgon, men de känns inte riktigt så just nu. men nu måste jag packa ner dom sista sakerna, pusshej!


galen helg!

har vatt utan internet hemma hela helgen, tror den förvann på fredag... den kommer i alla fall inte tillbaka förräns på tisdag, men jag drar till pappa imorgon så de e skit samma. tror de va nått fel i området. men helgen har varit underbar! man tackar ida, felle och louise för de!

på fredagen var vi som sagt lediga, så de blev en del plugg på dan och sen dressyrträning på eftermiddan som gick super. snabbt hem och duscha och sen vidare in till stan och träffa ida, felle och louise. vi skulle kolla bio, men vem lyckas beställa fel om inte felicia! haha, älskar dig gumman! men de blev en jätte mysig thaimiddag istället och massa tjejsnack! sen drog jag och ida hem till henne och sov där. på lördagen blev de en del fram och tillbaka, först in till stan på förmiddan för ida skulle sjunga, sen drog vi hem till henne igen en stund och efter ett tag vidare bort till mig. på kvällen blev det en sväng och träffa pontus och leo. och idag har vi mest legat och degat hos mig. haha, så kul! idas mobil hade ställt om klockan igår natt. så vi bara wtf? så hon ställde tillbaka den, men såklart så skulle tiden ställas om idag. haha, bra gjort;) men nu e vi hos ida, så jag sover där inatt och imorgon blir de skola.... pusshej!

24 mars

hemma från träningen nu som väl gick sådär, haha, gjorde världens snyggaste anslutning i alla fall! men skolan va ganska seg idag med den skit labben i kemi till np. ida e ju dock klockrenast och tappar måttglaset i golvet. haha, så kul! men som sagt är de ledigt i morgon så man kan sova lite, men måste endå plugga... de blir dressyrträning på eftermiddan och sen blir de bio med tjejerna! mysigt värre! hörs!

tänk efter före

nu drar jag till stallet på hoppträning. imorgon är vi lediga, gryymt skönt!:D

förästen är jag trött på min lugg nu, vill ha tillbaka mitt långa fina hår UTAN lugg...

onsdag

hallojsan! måste bara säga att mina ben e heeelt slut! efter en onödig dag i skolan så drog jag hem, käka lite + lite plugg. städade hela mitt rum, som såg ut som kaos från helgen som jag inte pallat städa. sen drog jag ut på en springrunda + en snabbis på motionscykeln. har tatt en feteskön dusch och nu blir de mer plugg och annat skit. pusshej!

i've tried hard enough, now it's your turn

har kommit hem från skolan nu äntligen, blev muntlig nationella i engelska som väl gick ok. och resten av dan va ganska seg. nu ska jag ta en runda på motionscykeln och sen blir de plugg...

dreams


nyttig vecka!

har bestämt mig för att ha en lite nyttig vecka denna veckan. så har hunnit med att både springa en runda och en liten snabbis på motionscykeln. va typ grymt skönt och en kall dusch på de. underbart! har vatt ganska skön dag idag med bara 3 timmar i skolan och sen en lunch med ida. och sen hem. nu ska jag gå ner o ta ett äpple sen blir de plugg på hög nivå!;)

tjejkväll

God morgon! eller nä.. de e nog inte morgon längre

Har vatt en lugn morgon med frulle, och så har jag faktiskt vatt duktig och typ diskat as mycke och gett djuren mat och sånt. Nu ska jag nog ta och göra mig iordning och sen blir det en sväng till maxi och handla lite och ikväll står de en underbar tjejmiddag plus kanske fest på schemat, inte dåligt!



the time is turning

Äntligen fredag! Kom hem från dressyträningen för en stund sen och har tatt en skön dusch. Har inte hänt så mycke verken idag eller igår, förutom hoppträningen igår. Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, blir antingen fredagsmys eller så får man hitta på nått. Men först ska jag nog ta och käka, hörs!

it's just because of small things

Nu ska jag bara slänga mig ner i sängen för e verkligen hur trött som helst! Blev en hel dag som bara gick till att göra nationella i kemi, som för den delen gick piss. När man sen kom hem var de bara att sätta sig ner och plugga ännu mer eftersom de jäkla so uppdraget ska vara inne imorgon. Men blev som tur va klar precis. Hann även med konsert på dunkers med eva hillered, va på konsert igår oxå med henne förästen, och vi körade till. Men jaja, vet inte om de blir muntligt nationella i spanska imorgon eller om de blir på fredag, men jag ska i alla fall träna imorgon. Men ha de så bra!:D

nu är rälsen borta föralltid!

Äntligen är den borta! Så sjukt skönt och gud vad jag har längtat! Bättre bilder kommer senare;)


your biggest mistake

åh! lyckades missa tåget idag, såklart när vi skule simma och sånt på morgonen. men jag hann i alla fall. livräddningen gick faktiskt bra idag, fick en tid på 1,59 min. tror jag typ blev den bästa tjejen i klassen oxå. så de e jag nöjd med. sen va de bara film restan av dagen då vi såg nån spelfilm om nelson mandela och typ rygby. men den va väl helt ok oxå. men nu måste jag börja på mitt geografi arbete som ska va inne på torsdag, önska mig lycka till...

crazy night

igår blev en grym dag med underbara ida och och felicia. drog till mamma vid 2 och sen kom ida vid 4 tiden då vi mest tog de lugnt, och sen kom felle vid 8 tror jag. elr ja vet inte riktig. men vi hade en sjukt rolig kväll tillsammans med många skratt och sjuka saker. träffade lite annat folk också lite senare. sen blev de en ganska tidig morgon idag, tror vi va uppe vid 9, elr jag i alla fall. sen drog vi in till stan vid halv 11 och släppte felle vid knutan. sen va jag och ida på en sångworkshop för eva hillered som faktiskt va rolig. lärde mig massor! vi gick en sväng bort på dunkers oxå för att lyssna på när alice sjöng. och nu är jag hemma igen och har käkat lite och så. nu ska jag slappa lite och sen är de solsidan som gäller. imorgon blir de simmning och livräddning på morgonen och sen film resten av dagen, så de e ganska chill. och i övermorgon smäller de! hörs!


lördag

gó morgon allesammans!
vaknade precis och ligger fortfarande och göttar mig i sängen. ska upp och käka lite frulle nu och sen blir de nog lite plugg innan jag drar och handlar till ikväll och pappa kör mig bort till mamma. hörs!

pass me that lovely little gun

Nu jävlar e jag tillbax! Har inte bloggat på evigheter nu för jag har haft så mycke annat o tänka på och inte orkat. Den mesta av tiden går ju till skolan just nu med alla kurser, nationella prov och redovisningar. Allting snurrar verkligen runt i huvudet just nu...

Men i alla fall, förra helgen va en underbar helg då jag drog lite tidigare från skolan på fredan och sprang ner för att hinna med tåget till göteborg med alexandra. Hade en skit rolig helg tillsammans med konfa tjejerna och jag tror inte att jag har skrattat så mycket på ett bra tag! Dock tog helgen slut jäklig snabbt och har haft en ganska seg vecka denna veckan. Men var faktiskt hos frissan igår och klippte mig. Kännde för lite förändring och klippte lugg, men de blev väl sådär, får ta och vänja mig lite först tror jag.

Va iväg och träna dressyr innan idag och bestämde mig för att bara ha en redig hemma fredag, riktigt skönt! Men imorgon drar jag till mamma och träffar underbara ida och felicia på kvällen! Sen blir de sång workshop med ida för eva hillered på söndagen som oxå ska bli kul. Men längtar otrolig mycke till tisdag oxå då tandställningen äntligen åker av! Ska verkligen bli skit skönt!
Hörs!


...

BLOGGPAUS!

RSS 2.0