tired

blev en eftermidda med ida och sånt kul. nu blir de att se klart house och sen blir de nog bädden för e verkligen skit trött!

don't worry, be happy

sitter just nu ute på vår altan hos pappa och tittar ut över havet. idag var det som sagt konsert i skolan där jag och ida hade ett uppträdande tillsammans. kan inte säga att de va världsbäst precis men de blev väl bra endå. höll på och bygga scen och genrep och massa sånt på dagen och sen hann vi hem till mig en sväng innan vi drog in till stan igen. skulle hämta lite saker innan vi stack ner hit till pappa och då fick jag för mig att cykla ner hit, som faktiskt va grymt skönt och sen blev de ett dopp i havet med mac efteråt. en glad och rolig dag helt enkelt, och man känner sommaren och sommarlovet krypa fram ordentligt nu.
hugs & kisses!

piano

sååå, nu har jag typ tränat sönder mina fingrar, händer och armar så jag verkligen kan låten som ska spelas imorgon när vi har en konsert på skolan. nu får de tamejfan räcka!

söndag

kom hem för ungefär en timme sen. det blev en film på bio igår med ida och sen hängde jag på henne till ryde och sov där. drog in till stan tidigt i morse eftersom att hon hade genrep till kördraget. nu blir de lite plugg och skit innan mormor kommer hit och käkar för de e ju mors dag idag. rätt gött nu med 3 jobbiga skoldagar kvar, sen e de bara chill saker kvar tills vi slutar! hugs & kisses!

I'll find strength in pain

go morgon! sitter här i min mysiga 9:5 tröja och försöker få mig själv o gå ner o plugga ett tag, men de går ikke så bra precis! hahaa, på träningen i torsdags då vi red till ottarp lyckades jag såklart trilla av cannavaro, men då landade jag faktiskt på fötter. rätt bra gjort! haha. och igår tog jag de rätt lugnt på kvällen, hann med en fika med pappa, anna och alice innan jag stack till dressyrträningen och efter de va jag absolut helt slut! idag ska jag försöka va hemma och plugga en del och sånt. sen hittar nog jag o ida på nått trevligt senare.
hugs & kisses!

i'm running out of time

nu drar jag strax till stallet, blir att rida till ottarp

shorts/zara  tjocktröja/gammal  skor/sko-rönne  väska/gammal




jag kommer aldrig att glömma dig

kom hem för ett tag sen från skolan som idag inte va särskilt speciell. va på nån konsert som esteterna hade gjort som faktiskt va riktigt bra. nu ska jag träna på idrottsprovet med muskler som jag knappt börjat på och som de e prov på imorgon, kul -.- och imorgon blir de oxå tandläkaren som jag inte vatt hos på mer än typ 2 månader, då jag tog av tandställningen. får se vad dom säger, känns inte som att de kommer vara särskilt positivt men endå. sen på blir de ottarp med hästarna.

långklänning/gina tricot  tröja/vila  skor/converse, som jag dock inte har på mig här;)


nice to meet you anyway

konstigt nog så funkade inte blogg.se igår, och inte nu heller för den delen på firefox så kom på att de kanske kunde funka på safari istället. men iaf så e de tisdag idag och de typ öser ner regn där ute. igår hände inget särskilt, dock de sista ph:et på kunskapsskolan ever, känns rätt konstigt, men skönt. nu ska jag ta tag i de sista som ska göras innan sommaren och funderade även på att dra ut och springa en runda innan men jag tror jag skiter i de om de fortsätter regna.
håret är oxå lite ljusare efter vårt kaos i söndas när de skulle slingas, men resultatet blev bra och inga större skador skedda;)
hugs & kisses!

vet inte varför jag gör såhär

Ojojoj! inte bloggat på hela helgen, inte så bra gjort! i fredags var de som sagt en hel del som skulle göras, orienteringen gick väl helt ok och va klar typ vid halv 11. drog in till stan och sen vidare ut till rydebäck med ett kort stopp vid maxi på råå. sen va de in till stan igen då ida pierca sig, skiiit fint blev de verkligen! hemma 5 min efter de och sen vidare ut till stallet och dressyrlektion med hidalgo som var jätte fin! va sen hemma ett tag och käka en god middag med bara mamma och lite senare på kvällen träffa jag ida i stan och så slagga vi i gt sen.

igår hade jag en redig hemma kväll, vilket var grymt skönt! hämtade cykeln i ryde och kolla på lite klänningar till avslutningsmiddan bara, annars låg man bara hemma och stekte i solen och annat gött!

idag blir de inget speciellt heller, tror ida kommer förbi och slingar mitt hår, hehe! annars blir de e bara till att ladda upp för den nya veckan som kommer. helt sjukt att de bara är typ grymt lite tid kvar tills vi slutar!

förästen så har det kommit fyra nya små kattungar till familjen, extremt söta!

i'm perfect, in my own way

hemma från träningen nu som väl gick ok fast hidalgo va rätt sprallig och annat. rätt seg dag i skolan idag och imorgon blir de orientering med starttid 09.19. rätt cill faktiskt eftersom vi kan dra direkt när vi e klara. sen e de en massa saker man ska göra efter de, får se om jag hinner med allt. nu blir de lite käk och sen bb

stars on the snow

tjeeeena! sitter här o slöar lite nu efter att typ hela dagen har gått. ska nog gå o ta en dusch snart. drog från skolan vid typ kvart i tre idag och hände på ida till ryde ett tag, slutade med att hon satt o gjorde grymt snygga naglar på mig, som jag såklart lyckas paja direkt. bland annat genom att ta på mig skorna, skit bra -.- aja, that's life. imorgon äre torsdag e de betyder träning!


someone like you

sitter och funderar på om man ska göra lite ljusare slingor i håret, de e så mörkt och de tar ju lite tid innan de bleks ordentligt i solen. hmm.. har hunnit pyssla om mig själv lite idag genom att ta en lång dusch, lagt en ansiktsmask, fixa naglarna och mycke mer! känner mig som ny nu. va i skolan som vanligt och så idag, ida den lilla skiten beställde tid för en näspircing på fredag som jag gärna hade tatt isf henne, haha, loveu! imorgon är de onsdag tror jag och snart har en till vecka gått. hänger nog på ida hem en sväng och tränar på litte musiksaker imorgon oxå. nu blir de lite slapp och sen en kopp kaffe framför bb, inte helt fel!

två ny inköpta plagg från helgen!


sees the best of us all

var hemma redan vid ett idag eftersom vi hade halv hemstudiedag, lyckades såklart missa bussen, dock idas fel;) hehe men endå. har softat här hemma nu och snart blir de lite käk tror jag. bäkräftade mitt gymnasieval igår typ i sista sekunden och de blev på nått konstigt sätt media på olympia, men får la hoppas att de blir bra. hugs & kisses!

kom på att jag inte lagt ut nån bild från spexfottot ju!



HELP!

PANIK!!! vet ännu inte vilket gymnasie jag ska välja och de MÅSTE bekräftas idaaag!!

skillnaden är bara den att jag inte längre tror på det du sa


en kanon helg med underbart folk! nu blir de att ladda om och avklara en vecka till. bara en månad kvar sen e de slut, känns både roligt och lite tråkigt. men mest roligt såklart! imorgon slutar man redan vid 12, rätt soft. hugs & kisses!

hidalgo

fick rida fina hidalgo idag som e på prov i viarp, hoppas verkligen att han kan stanna för han var väldigt fin. skit pigg i början och tyckte de va jätte kul o hoppa så han passa på att göra en rodero runda med mig efter ett hinder. haha, men jag höll mig kvar. nu ska jag ta lite o käka sen blir de sängen om en stund. hugs & kisses!

det största hindret från framgång är rädslan för misslyckanden


hemma nu och drar till stallet om en liten stund. hade muntlig np i matte idag som gick ok. annars har man mest suttit o gjort ingenting, hehe. imorgon e de äntligen fredag!


gó morgon!

drar mig mot tåget och skolan nu... ytterliggare en dag i helvetet. men i eftermidda blir de träning:D

today

ammen tjenare!

np i matte hela förmiddan idag, gick iiinte riktigt som man ville... sen blev de pålsjö o prov orientering på eftermiddan

drog till mamma en stund sen och nu e jag nere i sundvik igen, imorgon äre torsdag och helgen närmar sig, grymt!

grilltisdag

Ahhhhh! Äkta summer feeling!! :D:D

happy day!

för en sekund känner jag mig typ jätte glad! även om man hör pappa bråka med mamma i telen så skiter jag fulständigt i det. vädret är underbart och ska nog ta o springa en runda och sen ta ett dopp i havet. sen blir de grillning ikväll med god fläskfilé och annat gott. björn och saga kommer nog förbi och käkar oxå. imorgon är de np i matte och sen blir de en prov orientering på eftermiddan.


never say never

hoppa typ precis ur duschen efter att ha sprungit till ålabodarna och tillbaka. efter skolan stack jag till mamma en snabbis och fixade lite saker. har hunnit sitta en stund i solen och läsa också. tisdag imorgon då, häder nog inge kul precis, e de konstigt om man redan sitter o tänker att snart e de helg, snart e de helg, hela tiden?


sweet dreams

drar mig mot sängen nu, gó natt!

att springa

sitter ute på terassen i sundvik och solen steker fortfarande även fast klockan e typ snart halv 8. grymt nice! försöker läsa en del i en bok som måste läsas ut denna vecka, tror den heter att springa och den e faktiskt riktigt bra. man vill inte riktigt sluta läsa. sen blir de att göra en komperativ analys mellan den och det femte barnet av doris lessing. seeegt. har i princip bara varit hemma idag, dock körde vi bort till mamma och hämta några cyklar som pappa ska fixa. tog en promenad bort till ålabodarna oxå. har nog bestämt mig för att ta en nyttig vecka denna vecka och försöka springa varje dag och äta nyttigt. vi får se hur de kommer gå...


sommaren är på g

gó morgon!

idag blir de en dag i solen och massa plugg...

we're all equal, under the stars

kom hem för en lite stund sen då jag gick hela vägen från bussen och ner hit ti sundvik. va i alla fall inne i stan med ida och kolla hur många lingon finns det i världen, grymt skön film! innan jag stack till stan han jag med o hjälpa pappa en del i trädgården, springa till ålabodarna och tillbaka och ett dopp i havet på de. sen stekte man en del i solen oxå. en grymt skön dag i alla fall.


freeeedag

drar till stallet nu, dressyrträning

it starts with a smile and a sensitive touch

matte np på förmiddan idag ju som väl gick sådär. sen var de typ dom segaste timmarna någonsin innan vi sluta. fast då stack iofs ida o jag till donken och tjocka oss så de väger upp varandra! vi får verkligen inte få de som en vana nu bara! haha! fick en skön promenad hem oxå efter de. sen var de ju inte träning idag utan de blev en dressyr clinic som var jätte intressant med sits som huvudämne. ska ta lite käk nu sen drar jag mig mot sängen! imorgon äre fredag, wiiie!


måste springa

stallet nu jao, dressyr clinic ti halv 9

onsdag

kom precis innanför dörren efter att ha tatt en promenad bort till ålabodarna med musik i öronen, grymt skönt va de i alla fall. drog från skolan vid 3 idag, och hem till mamma. vicky avlivades idag, dock hann jag inte hem innan hon avlivades men drog endå dit. vet att hon har de bättre nu. imorgon är de np i matte hela förmiddagen och sen är de hoppträning på eftermiddan

fina vicky!


lover be strong

hoppade typ precis ur duschen, håret droppar fortfarande ner på tangenterna. skola till två idag och sen lite käk på donken med ida. håller typ på att fixa lite musik på datorn nu, och spotify kan bara slänga sig i väggen!

lyssnar mycke på Gavin DeGraw's album FREE just nu, grymma låtar!


it's turning upside down

kom hem från skolan för en stund sen, nu ska jag springa o packa ihop mina saker sen drar jag ner till pappa denna vecka. måste oxå passa på att säga;

GRATTIS till underbara Ida Mattiasson, älskar dig bästavän!



sånt e livet

hade en grymt rolig kväll igår med underbara människor! en kväll som bjöd på de mesta med många skratt. idag har ida och jag mest legat o degat hos mig, ganska skönt. imorgon blir de skola, höres!

RSS 2.0